Αθλητισμός

Λίβερπουλ: “Καλπάζει” προς τον τίτλο – “Διπλό” στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ

Λίβερπουλ: “Καλπάζει” προς τον τίτλο – “Διπλό” στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ
Λίβερπουλ: Το υπερηχητικό σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 2-0 μέσα στο Λονδίνο.

Λίβερπουλ: Η χρονιά στο Νησί είναι βαμμένη “κόκκινη”. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αν και Ιανουάριος είναι δεδομένα με τα δύο… χέρια αγκαλιά με τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Οι “Κόκκινοι” συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους προχωρώντας αήττητοι την εκπληκτική φετινή τους πορεία πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελευταίο του χρονικά εμπόδιο η Γουέστ Χαμ, με τους Λονδρέζους χθες βράδυ να μην καταφέρνουν να σταθούν εμπόδιο στους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ και να παραδίνονται στις ορέξεις του Μοχάμεντ Σαλάχ και της παρέας του. Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” από μία φορά σε κάθε ημίχρονο φεύγοντας από την αγγλική πρωτεύουσα με ακόμη μία νίκη στις αποσκευές τους.

Την αρχή έκανε ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος στο 35′ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του βάζοντας την μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Τσάμπερλειν να βρει δίχτυα και ουσιαστικά να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Με αυτό το “τρίποντο” η Λίβερπουλ αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της απολαμβάνοντας τη κορυφή από το +19 από τη δεύτερη στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε 24 αγώνες πρωταθλήματος μετρά 23 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Οι επιδόσεις των “Κόκκινων” προκαλούν δέος, με τους πρωτοπόρους να δείχνουν ικανοί να τερματίσουν αήττητοι το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments