Ελλάδα

Φθιώτιδα θάνατος: Την βρήκε ο γιος της νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της

Φθιώτιδα θάνατος: Την βρήκε ο γιος της νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της
Φθιώτιδα θάνατος: Η 59χρονη γυναίκα ήταν πεσμένη και χωρίς τις αισθήσεις, ενώ στον χώρο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και του εγκληματολογικού, οι οποίοι έπειτα από έρευνα απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματολογικής ενέργειας.

Φθιώτιδα θάνατος: Ένα σοκαριστικό συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν 0 γιος βρήκε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της την 59χρονη μητέρα του, το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πεσμένη στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις ενώ έφερε και τραύμα στο πρόσωπο της.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία ύστερα από το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η οποία αποκαλύφθηκε γύρω στις 4:30 μ.μ. της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, ενώ στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του ΑΤ Λοκρών, ενώ ειδοποιήθηκε και το εγκληματολογικό τμήμα για την εξέταση του χώρου. Από τις πρώτες ενδείξεις τη έρευνας που διεξήχθη από το εγκληματολογικό τμήμα η γυναίκα, η οποία ήταν υπέρβαρη ενδεχομένως να κατέληξε από παθολογικά αίτια και πιθανότατα όταν έχασε τις αισθήσεις της να χτύπησε κατά την πτώση της στο πρόσωπο.

Πάντως σε αυτή τη φάση, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο για τα ακριβή αίτια θανάτου φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, της άτυχης γυναίκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments