Ελλάδα

Μάικ Πομπέο για αμυντική συμφωνία: «Στρατηγική βάση» της αμυντικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ

Μάικ Πομπέο για αμυντική συμφωνία: «Στρατηγική βάση» της αμυντικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ
Μάικ Πομπέο για αμυντική συμφωνία: Χαιρέτισε την υπερψήφιση της συμφωνίας στο ελληνικό κοινοβούλιο ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Μάικ Πομπέο για αμυντική συμφωνία: Την υπερψήφιση της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA) από το ελληνικό κοινοβούλιο χαιρέτισε με ανάρτηση του στο Twitter ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. «Χαιρετίζω την επικύρωση εκ μέρους του ελληνικού κοινοβουλίου της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA), η οποία αποτελεί τη στρατηγική βάση της αμυντικής μας σχέσης.

Η Ελλάδα είναι ένας βασικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε πάνω στην ισχυρή εταιρική μας σχέση και να προωθήσουμε τη σταθερότητα στην περιοχή», σημείωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την έγκριση της επικαιροποιημένης MDCA χαιρέτισε με ανάρτησή του στο twitter και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Ο Τζέφρι Πάιατ κοινοποίησε στο twitter την ανάρτηση του Μάικ Πομπέο

«Μια σπουδαία μέρα για την αμυντική συνεργασία ΗΠΑ–Ελλάδας! Με την ελληνική έγκριση της επικαιροποιημένης MDCA, η συνεργασία μας εμβαθύνεται με ένα πρωτοφανή ρυθμό και αναμένουμε να συνεργαστούμε για να επωφεληθούμε πλήρως αυτή τη σημαντική αναβάμιση της αμυντικής μας σχέσης», δήλωσε ο Πάιατ, κοινοποιώντας την ανάρτηση του Αμερικανού ΥΠΕΞ Πομπέο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments