Lifestyle

Γιώργος Καραμίχος The 2Night Show: “Δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω” [vid]

Γιώργος Καραμίχος The 2Night Show: “Δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω” [vid]
Γιώργος Καραμίχος The 2Night Show: O γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ότι δούλεψε σε κρεοπωλείο ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αμερική.

Γιώργος Καραμίχος The 2Night Show: Ο γνωστός ηθοποιός  βρέθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο πλατό του Γρήγορη Αρναούτογλου  σε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από απουσία επτά χρόνων. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αμερική, μίλησε για την υποτροφία του στην περίφημη σχολή υποκριτικής «Stella Adler», ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να γίνει από σπουδαστής, μόνιμος καθηγητής. Επίσης, μίλησε για τις συμμετοχές του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ και αποκαλύπτει πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς», δηλώνοντας χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, «Μου κάνουν συνέχεια προτάσεις από την Ελλάδα. Σήμερα πέρασα από το γύρισμα του Καφέ της Χαράς, χάρηκα πάρα πολύ, οι περισσότεροι είναι ίδιοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είδα και τον Χάρη (Ρώμα) και την Άννα (Χατζησοφιά), θα έκανα γκεστ αν μου έλεγαν» τόνισε ο ηθοποιός.

Ύστερα ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πως για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευε στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας του. “Aγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο, αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά. Αυτό, μάλιστα, που είπε και σόκαρε τους πάντες μέσα στο πλατό ήταν ότι δάγκωνε σπλήνα ωμή για να πάρει δυνάμεις. “Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω”, είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments