Ελλάδα

Κυψέλη φωτιά σε οχήματα: Δίχως τέλος οι εμπρηστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κυψέλη φωτιά σε οχήματα: Δίχως τέλος οι εμπρηστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κυψέλη φωτιά σε οχήματα: Πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν σε Κυψέλη και Θεσσαλονίκη για την κατάσβεση της φωτιάς στα οχήματα.

Κυψέλη φωτιά σε οχήματα: Νύχτα τρόμου για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας, όταν το βράδυ της  Πέπτης 30 Ιανουαρίου, η Πυροσβεστική κλήθηκε για άλλη μία φορά για κατάσβεση σε οχήματα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυψέλης. Ειδικότερα το όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες, έπειτα από εμπρηστική επίθεση, βρισκόταν επί της οδού Ρηνείας, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική η οποία έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Παράλληλα, και στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό λίγη ώρα μετά το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ, υπήρξε εμπρησμός σε αυτοκίνητο επί της οδού Σαπφούς, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής. Έπειτα από το ξέσπασμα πυρκαγιάς, ειδοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής η οποία κατέφθασε στο σημείο με δύο οχήματα  και έξι πυροσβέστες για την κατάσβεση. Σημειώνεται πως ούτε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν σημειώθηκε μεγάλη αναστάτωση, από την εμπρησμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments