Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (31/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (31/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (31/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (31/1/20).

Κριός

Ξεκίνησε σαν κάτι χαλαρό και ξέγνοιαστο και ξαφνικά η σχέση σας με αυτό το άτομο σας έχει γίνει θηλιά στο λαιμό. Η απάντηση είναι απλή: Χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Ούτως ή άλλως τώρα θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο με τους φίλους σας. Χαλαρώστε και αφήστε το θέμα να τακτοποιηθεί μόνο του. Εξάλλου, δεν είστε εσείς υπεύθυνοι.

Ταύρος

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Παρόλο που αρχικά θα φαίνεται σαν κάτι που δεν είναι προς όφελος σας, κάντε λίγη υπομονή και αφήστε το να εξελιχθεί. Θα σας παρουσιαστεί μια πιθανότητα που δεν ξέρατε καν ότι υπήρχε. Από που ήρθε αυτός/ή ο/η κούκλος/α; Τα άστρα σας τον/την έστειλαν φυσικά!

Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ελεύθερη πτώση, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τα βάψετε μαύρα. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσάς, προσφέρετε τη βοήθεια σας σε κάποιον που τη χρειάζεται. Σύντομα θα ξεχάσετε τις δικές σας στεναχώριες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Καρκίνος

Μην τα δίνετε όλα με τη μία. Ακόμη και αν έχετε πειστεί ότι έχετε βρει την αδερφή-ψυχή σας, συγκρατηθείτε λίγο προκειμένου να μην πληγωθείτε. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά – και πάντα πάει κάτι στραβά στον κόσμο των ραντεβού- προστατέψτε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας με κάθε κόστος.

Λέων

Έχετε καεί πολλές φορές από έρωτα. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βλέπετε κάθε άνδρα και γυναίκα με περιφρόνηση. Χαλαρώστε! Με αυτό τον τρόπο αποκλείετε ανθρώπους από τη ζωή σας, χωρίς καν να τους δώσετε μια ευκαιρία. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε το σωστό κίνητρο.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν αν είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι στα σχέδια σας. Και μην ξεχάσετε να πάρετε και μια επιπλέον αλλαξιά ρούχα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα τη χρειαστείτε. Έχοντας αυτό κατά νου, σκεφτείτε τη δράση που έρχεται στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Οι μικρές αλλαγές φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα τώρα, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν κολλημένοι στη ρουτίνα σας. Επιστρέψετε σπίτι από διαφορετικό δρόμο, χαλαρώστε σε ένα καινούργιο μπαρ ή τηλεφωνήστε σε αυτά τα άτομα που γνωρίσατε στο πάρτι του κοινού σας φίλου. Ήρθε η ώρα να ταράξετε λίγο τα νερά και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Η διάθεση σας αλλάζει λεπτό το λεπτό. Τη μια στιγμή ανυπομονείτε να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε κόσμο και την άλλη δεν κάνετε καν τον κόπο να απαντήσετε στο κινητό σας. Τι θα γίνει; Ο θεός Έρωτας δεν έχει χρόνο για αναποφάσιστους.

Τοξότης

Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Χαριτωμένος και αστείος; Έξυπνος και πνευματώδης; Σέξι και γοητευτικός; Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο; Αξίζετε τα καλύτερα. Αν δεν θέλετε να συμβιβαστείτε, τώρα αξίζει να περιμένετε για το τέλειο.

Αιγόκερως

Κάποιος/α σας παρακολουθεί. Αυτό είναι σίγουρο. Το πρόβλημα είναι ότι εσείς δεν δείχνετε την απαραίτητη προσοχή. Σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια με το τηλέφωνο σας και ελάτε σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Δε θα βρείτε τον αληθινό έρωτα ούτε καν τη σχέση μιας βραδιάς στην οθόνη του κινητού σας.

Υδροχόος

Ακολουθήστε το ένστικτο σας για να βρείτε τι επιθυμεί η καρδιά σας. Έχετε ένα προαίσθημα ότι κάποιο συγκεκριμένο άτομο σας θέλει και το πιθανότερο είναι ότι δεν κάνετε λάθος. Αν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Αν όχι, θα χρειαστεί να κάνετε μια άβολη συζήτηση μαζί του και όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο.

Ιχθύες

Μπορείτε είτε να εξιδανικεύσετε είτε να δαιμονοποιήσετε το παρελθόν. Όπως και να έχει, η ικανότητα αντίληψής σας δεν είναι στα καλύτερα της και αυτό σας προκαλεί πρόβλημα. Αν δεν έχετε καλή προοπτική για έναν παλιό έρωτα, ρωτήστε κάποιον που ήταν εκεί. Ίσως είναι καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μια και καλή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments