Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον 4-0

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον 4-0
Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Οι Κόκκινοι εκτόξευσαν στους 22 βαθμούς τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Με σπασμένα τα φρένα οδηγεί την κούρσα της φετινής Premier League η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ επικράτησαν άνετα με σκορ 4-0 της Σαουθάμπτον και η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι στο +22, με τους «πολίτες» να έχουν ένα ματς λιγότερο βέβαια.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 72′ και το 90′, ενώ νωρίτερα τον δρόμο προς τη νίκη είχαν ανοίξει οι Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (47′) και Χέντερσον (60′). Η Λίβερπουλ έχει φτάσει τους 73 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές και το να φτάσει τους 100 πόντους πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Η ομάδα του Κλοπ δυσκολεύτηκε στο α’ ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μπήκε φουριόζα και επέβαλε το δικό της νόμο. Ο Τσάμπερλεϊν άνοιξε το σκορ στο 47’ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο Χέντερσον πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι στο 60’ και από εκείνο το σημείο και μετά η κατάσταση έγινε πολύ απλή για τους γηπεδούχους. Ο Σαλάχ εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του captain στο 72’ και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έγραψε το 3-0, ενώ ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Αιγύπτιο, που μετά την προσπάθεια του Φιρμίνο… φύσηξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς συνέχισαν «χέρι-χέρι» την πορεία τους στην Premier League, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» ολοκληρώθηκε με «λευκή» ισοπαλία, για να διατηρηθεί έτσι η παράδοση που θέλει τους «Λύκους» να μη νικούν στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων» από το 1980!

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά δεν δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατό και υπολογίσιμο που έψαχνε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα. Κάπως έτσι, η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο συνεχή αγώνα πρωταθλήματος. Για τη Μάντσεστερ έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς μέσος Μπρούνο Φερνάντες, που ξεκίνησε και τελείωσε το παιχνίδι.

Ντεμπούτο όμως είχαμε και για τη Γουλβς, με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Αντάμα Τραορέ.

Λέστερ – Τσέλσι 2-2

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι στο στάδιο «King Power». Οι «αλεπούδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 46΄ με τέρμα του Ρούντιγκερ, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση με τους Μπαρνς (54΄) και Τσίλγουελ (64΄). Τελικά η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρούντιγκερ στο 71΄.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments