Lifestyle

Νίκος Παπαδάκης “Καλύτερα δεν γίνεται”: Τι είπε για το GNTM ο γνωστός παρουσιαστής

Νίκος Παπαδάκης “Καλύτερα δεν γίνεται”: Τι είπε για το GNTM ο γνωστός παρουσιαστής
Νίκος Παπαδάκης "Καλύτερα δεν γίνεται": Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για το ριάλιτι μόδας GNTM, ενώ αποκάλυψε και το μυστικό να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Παπαδάκης “Καλύτερα δεν γίνεται”: Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε στην κάμερα του “Kαλύτερα δεν γίνεται”  και την Φωτεινή Πετρόγιαννη, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Νίκος Παπαδάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στους λόγους για τους οποίους δεν επιλέγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν βγαίνω συχνά, δεν δίνω συνεντεύξεις συχνά, θέλω μια στο τόσο. Δεν μου λείπει η προβολή, δεν το νιώθω σαν ανάγκη ότι πέρασε ο καιρός και έχω μήνες να βγω. Άνετα μπορώ να ζήσω χωρίς τα φώτα, επειδή δεν ήταν απωθημένο μου να με μάθει ο κόσμος και να γίνω γνωστός, το χειρίζομαι πάρα πολύ ωραία και πιστεύω πως υπάρχει μια ισορροπία”.

Έπειτα στην ερώτηση εάν έχει νιώσει ποτέ ως ο ωραιότερος άνδρας της Ελλάδας,  απαντά:  “Όχι, ποτέ! Ούτε εδώ ένιωσα ούτε όταν με ανακήρυξαν στην Αυστραλία τον ωραιότερο άνδρα στον κόσμο. Τίποτα, ξαφνιάστηκα κιόλας. Ξαφνικά έγινα πολύτιμος για αυτούς, ήρθαν τέσσερις σωματοφύλακες και όπου πήγαινα ήταν δίπλα μου. Δεν άλλαξε όμως κάτι σε μένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ήταν το μυαλό μου προς τα εκεί και δεν με ενδιέφερε τόσο”.

Όσον αφορά την άποψη του για το ριάλιτι μόδας GNTM και για το εάν θα έβλεπε τον εαυτό ως κριτή στο ριάλιτι μόδας ο παρουσιαστής απαντά: “Έχω δει το GNTM δεν νομίζω ότι στο χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί. Κάποιες κοπέλες δηλαδή έχουν ακροφοβία ή φοβούνται κάποια ζωύφια, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν πας καν στο κάστινγκ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι εξαιρετικός σε άλλα πράγματα. Ενώ εάν θα πήγαινε ως κριτής απαντά: “Δεν το έχω τόσο, εγώ να στεναχωρήσω κόσμο, δεν μπορώ, μετά δεν θα κοιμηθώ το βράδυ”, δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή για την οποία ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα να διαρρεύσει το παραμικρό, ο Νίκος Παπαδάκης αποκάλυψε το μυστικό της σωστής διαχείρισης! “Ότι θέλεις εσύ το αφήνεις και βγαίνει προς τα έξω. Όχι τώρα, πάντα έτσι ήμουν. Δεν ήθελα και θυμάμαι σε άλλες εποχές μου έλεγαν “τι θέλεις να σε ρωτήσουμε” και έλεγα “δεν θέλω να ξέρω τις ερωτήσεις, ότι θέλετε”. Και είχαμε θέμα εάν με έφερναν σε δύσκολη θέση και έλεγα πως δεν θα απαντούσα. Το έβλεπα πιο αθώα. Δεν θέλω ούτε να φτιάξω τις απαντήσεις μου, θέλω να μαι αυθόρμητος και να λέω όσα μου βγουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια πράγματα νομίζω πως δεν αφορούν και τον κόσμο. Η δουλειά μου ναι, η ζωή μου όχι. Είναι τελείως διαφορετικά κομμάτια”, είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments