Αθλητισμός

Ολυμπιακός Europa League: Δηλώνει τη λίστα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Europa League: Δηλώνει τη λίστα ο Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός Europa League: Ο Πορτογάλος τεχνικός μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα υπολογίζει για τα παιχνίδια ενάντια στην Άρσεναλ.

Ολυμπιακός Europa League: Εν αναμονή της λίστας των ποδοσφαιριστών που θα υπολογίζονται για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και τη φάση των “32” του Europa League βρίσκονται οι “Ερυθρόλευκοι”. Οι Πειραιώτες εντός της ημέρας θα ανακοινώσουν τους 20 εκλεκτούς που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς στη δύσκολη διπλή αποστολή του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σαφές πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές μιας και από τις υπάρχουσες λύσεις ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν πλέον οι Ποντένσε, Μπενζιά, Γκερέρο και Μεριά. Οι 18 ποδοσφαιριστές που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στη λίστα είναι οι Σα, Αλέν, Καραργύρης (τρίτος γκολκίπερ), Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Σισέ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας.

Από εκεί και πέρα για τη κάλυψη των άλλων δύο θέσεων υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να διαλέγει ανάμεσα σε ποιοτικές λύσεις για όλες τις γραμμές του γηπέδου. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο Σουντανί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κερδίζουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στη σχετική λίστα. Από εκεί και πέρα Κώστας Φορτούνης και Μπα αναμένεται να παλέψουν μια ακόμη θέση, με τον πρώτο να επιστρέφει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς από τον σοβαρό τραυματισμό του και τον δεύτερο να αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα βασικός στα μετόπισθεν.

Όσον αφορά τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χασάν, Μορ και Καφού συγκεντρώνουν λίγες πιθανότητες προκειμένου να βρεθούν στη “χρυσή” λίστα του Πορτογάλου τεχνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments