Ελλάδα

Ψαχνά νεκρό 4χρονο: Tο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ψαχνά νεκρό 4χρονο: Tο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ψαχνά νεκρό 4χρονο: Οι γονείς πήγαιναν συχνά το άτυχο αγόρι σε γιατρούς και νοσοκομεία αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει τι είχε το παιδί.

Ψαχνά νεκρό 4χρονο: Τραγικές στιγμές βιώνει η τοπική κοινωνία των Ψαχνών έπειτα από τη δυσάρεστη είδηση ενός 4χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το παιδάκι άρχισε να παρουσιάζει μία ατονία τις τελευταίες ημέρες. Οι γονείς του πήγαιναν συχνά σε γιατρούς και νοσοκομεία αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει τι έχει ο μικρούλης. Πριν από μερικές ημέρες είχε βγεί από νοσοκομείο της Αθήνας.

Το μικρό παιδί από την τοπική κοινότητα της Μακρυμάλλης μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όταν όμως έφτασε στα χέρια των γιατρών διαπιστώθηκε πως το παιδί δεν είχε πια σφυγμό. Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο μικρό παιδί, διαπιστώνοντας απλά πως ήταν νεκρό. Η σορός του άτυχου παιδιού θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments