Lifestyle

Τζώρτζια Γεωργίου: Η Κύπρια που ομορφαίνει τα πρωινά μας

Τζώρτζια Γεωργίου: Η Κύπρια που ομορφαίνει τα πρωινά μας
Τζώρτζια Γεωργίου: Άξια εκπρόσωπος από το νησί της Αφροδίτης που λάμπει με τη παρουσία της στην ελληνική σόουμπιζ.

Τζώρτζια Γεωργίου: Το “διαμάντι” από τη Κύπρο που κατακτά την ελληνική τηλεόραση! Το 28χρονο μοντέλο μετά τις πασαρέλες και τα καλλιστεία στη Μεγαλόνησο άνοιξε τα φτερά της και πέταξε για τη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια οι συμπατριώτες της την καμαρώνουν βλέποντάς την στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Παράλληλα με τη τηλεόραση, η Τζώρτζια έχει τον τρόπο να μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό και δια ραδιοφώνου, κάνοντας καθημερινή εκπομπή στον Sfera 102,2 πλάι στον απολαυστικό Βαγγέλη Χαρισόπουλο. Η ομορφιά και το ταμπεραμέντο της κλέβουν τη παράσταση, με την μελαχρινή καλλονή να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της έξοδο.

Διαθέτει τις ιδανικές αναλογίες και ένα εκπληκτικό πρόσωπο, χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να την απογειώσουν στον χώρο της μόδας. Εκείνη όμως όπως φαίνεται προτίμησε να αφήσει τις πασαρέλες πίσω της και να δείξει πιο φιλική κάνοντας τη προσπάθειά της να ενταχθεί στη ψυχαγωγία. Το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως την δικαίωσε, μιας και η Τζώρτζια έχει καταφέρει να “ριζώσει” στο μυαλό χιλιάδων θαυμαστών της, οι οποίοι δεν χάνουν λεπτό από το πρωινό πρόγραμμα του STAR για χάρη της.

Ρίξτε μια ματιά και σεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments