Video

MasterChef Επεισόδιο 4 [3/2/2020]: Η Σεμίνα που πήγε στον διαγωνισμό κόντρα στους γονείς της

MasterChef Επεισόδιο 4 [3/2/2020]: Η Σεμίνα που πήγε στον διαγωνισμό κόντρα στους γονείς της
MasterChef Επεισόδιο 4 [3/2/2020]: Η παίκτρια που εντυπωσίασε τους κριτές με το πείσμα της για τη μαγειρική.

MasterChef Επεισόδιο 4 [3/2/2020]: Ο φετινός κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής έχει ξεκινήσει και βρίσκεται στο πρώτο στάδιο. Οι παίκτες κάνουν ένα πιάτο της επιλογής τους προκειμένου να αποσπάσουν έστω δυο “ναι” για να πάρουν μια ποδιά. Αρκετοί παίκτες έχουν τη δική τους συγκινητική ιστορία. Μια τέτοια περίπτωση είναι η 21χρονη Σεμίνα.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη αποκάλυψε ότι είχε πολύ δύσκολη πορεία. Οι γονείς της δεν ήθελαν να τη δουν να ακολουθεί αυτή τη δουλειά. Η ίδια από ηλικία 14 ετών είχε αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Με την πάροδο των ετών κατάφερε να κερδίσει την μητέρα της, αλλά όχι τον πατέρα της που δεν πήγε καν στην audition μαζί της.

«Στα 14 του είπα ότι δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες. Από τα 7 έβλεπα τα ζαχαροπλαστεία και έλεγα «Αχ μακάρι να είχα να έχω και εγώ ένα τέτοιο. Αντί να είχα μια κούκλα έλεγα να έχω ζαχαροπλαστείο» είπε μεταξύ άλλων η Σεμίνα. Στην πορεία έπεισε την μητέρα της, που πήγε στο παιχνίδι για να την υποστηρίξει, αλλά όπως είπε, ο πατέρας της δεν θα πήγαινε ποτέ, γιατί είναι αντίθετος και μάλιστα ανέφερε πως δεν έχει καλή γνώμη για το συγκεκριμένο επάγγελμα, ξαφνιάζοντας τους κριτές. Δέχτηκε όμως ότι αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της και από την στιγμή που έγινε ανεξάρτητη, πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο παιχνίδι. Με φανερό άγχος, ολοκλήρωσε το φαγητό της, με τους κριτές να την αγχώνουν ακόμη περισσότερο στο τέλος. Τελικά κατάφερε να τους πείσει και με δύο «ναι» και ένα «όχι» πήρε την ποδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments