Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανοίγει και άλλο το ροτέισον ο Πορτογάλος

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανοίγει και άλλο το ροτέισον ο Πορτογάλος
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να προβεί σε αλλαγές δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες στα βασικά του πρόσωπα, οι οποίοι έχουν επωμιστεί το βάρος του μεγαλύτερου μέρους της σεζόν.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Η “λευκή” ισοπαλία χθες βράδυ στη Λαμία αφήνει τη πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ανοιχτή, με τον Ολυμπιακό να καλείται την άλλη εβδομάδα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επικρατήσει της ομάδας από τη Φθιώτιδα. Οι “Ερυθρόλευκοι” χθες παρουσιάστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια με αγώνες για το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο επιβάλλουν στον Πορτογάλο προπονητή να προβεί σε ευρύ ροτέισον αναλαμβάνοντας το κόστος των μέτριων εμφανίσεων. Έτσι μετά τη Λαμία ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να ανακατέψει τη τράπουλα και στο επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του διαχρονικά σκληροτράχηλου Ατρόμητου.

Έτσι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, θέση στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες διεκδικούν οι Σισέ και Γκασπάρ, δύο ποδοσφαιριστές που από το ξεκίνημα της χρονιάς ως και σήμερα έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Αλλαγές ωστόσο ο Πορτογάλος σκοπεύει να πραγματοποιήσει και στην επίθεση, δίνοντας εκεί εκ νέου χρόνο στον Κώστα Φορτούνη, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να επιστρέφει πρόσφατα από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Μην ξεχνάμε πως εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό υπάρχει και η πρόκληση του Europa League, με τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ να αναμένονται πως και πως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments