Ελλάδα

Κλειστά σχολεία αύριο: Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας και γρίπης

Κλειστά σχολεία αύριο: Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας και γρίπης
Κλειστά σχολεία αύριο: Λουκέτο θα μπει και αύριο σε πολλά σχολεία της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας αλλά και της έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Κλειστά σχολεία αύριο: Στο σπίτι θα χρειαστεί να παραμείνουν, για ακόμα μία ημέρα, δάσκαλοι και μαθητές καθώς τόσο η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, όσο και η έξαρση της εποχικής γρίπης αναγκάζουν τους ιθύνοντες να βάλουν λουκέτο στα σχολεία. Με απόφαση των δημάρχων λοιπόν αύριο, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας θα παραμείνουν κλειστά. Συγκεκριμένα στην Αθήνα:

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου:

Με απόφαση του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου και του 2ου Νηπιαγωγείου Ταύρου λόγω απουσίας των μαθητών σε ποσοστό που υπερβαίνει το 33% , για προληπτικούς λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Δήμος Αγίου Δημητρίου:

Με απόφαση της δημάρχου, Μαρίας Ανδρούτσου, και κατόπιν σχετικής εισήγησης από τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες, διακόπτονται τα μαθήματα εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες και τμήματα Σχολικών Μονάδων του Δήμου: 3ο Νηπιαγωγείο, 8ο Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο, Α1, Γ1, Ε1, ΣΤ1 και ΣΤ3 του 7ου Δημοτικού Σχολείου, 10ο Δημοτικό Σχολείο, Α2 ,Β΄& Δ΄ του 11ου Δημοτικού Σχολείου, ΣΤ1 & Ε2 του 13ου Δημοτικού Σχολείου, ΣΤ του 14ου Δημοτικού Σχολείου, Β του 15ου Δημοτικού Σχολείου, Δ1, Δ2 & ΣΤ3 του 20ου Δημοτικού Σχολείου, Α1 του 1ου Γυμνασίου, Γ1 του 2ου Γυμνασίου, Γ1 και Γ2 του 6ου Γυμνασίου και Α2 του 1ου Γενικού Λυκείου.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ο Δήμαρχος αποφάσισε το κλείσιμο των 5ου , 7ου, 8ου και 9ου Νηπιαγωγείων Νέας Φιλαδέλφειας και τον επισταμένο καθαρισμό και απολύμανση των χώρων των σχολείων κατά τη διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας τους, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων της γρίπης και απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών και με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών και την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του υιού της γρίπης.

Δήμος Κορυδαλλού:

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό και 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση δημάρχου, λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων γρίπης και ιώσεων και για την προστασία των μαθητών.

Δήμος Δάφνης – Υμηττού:

Με απόφαση δημάρχου ανακοινώνεται η διακοπή μαθημάτων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης καθώς και η διακοπή λειτουργίας του 1ου και 2ου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Δάφνης.

Δήμος Αχαρνών:

Ο Δήμος Αχαρνών αποφάσισε τη διακοπή μαθημάτων του 31ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών και του 1ου Γυμνασίου Αχαρνών λόγω των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης.

Δήμος Μινώα Πεδιάδος:

Από το Δήμο Μινώας Πεδιάδος ανακοινώνεται, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου δεν θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, λόγω έξαρσης των εποχικών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών από το σχολείο.

Δήμος Τρικκαίων:

Δύο σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές αύριο στα Τρίκαλα. Λόγω εποχικής γρίπης και μετά την εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία του 22ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και του 5ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων.

Δήμος Λαρισαίων:

Κλειστό λόγω γρίπης θα παραμείνει και το νηπιαγωγείο των Γόννων του δήμου Τεμπών, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών. Το σχολείο αντιμετώπιζε αρκετές ελλείψεις μαθητών τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες ημέρες όπου στο νηπιαγωγείο πήγαν για μάθημα πέντε και δύο παιδιά αντίστοιχα την Δευτέρα και την Τρίτη, τα οποία όμως εν τέλει οι γονείς αποφάσισαν να τα επιστρέψουν στο σπίτι για προληπτικούς λόγους.

Δήμος Ζαχάρως:

Στην Ηλεία, με απόφαση του δημάρχου Ζαχάρως αναστέλλεται η λειτουργία του παιδικού σταθμού Ζαχάρως, του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως λόγω του υψηλού ποσοστού απουσίας των μαθητών εξαιτίας της έξαρσης της εποχιακής γρίπης.

Δήμος Σπάρτης:

Διακοπή των μαθημάτων στο 1/Θ Νηπιαγωγείο Ανωγείων – Παλαιοπαναγιάς αποφασίστηκε και στη Σπάρτη επειδή απουσιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments