Ελλάδα

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων – Το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων – Το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε
Θεσσαλονίκη τροχαίο: Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ ενός οχήματος και ενός ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το GRTimes, με μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν το ατύχημα, το όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός, «καρφώθηκε» πάνω σε ένα ταξί, στη διασταύρωση των οδών Ιασωνίδου με Φιλίππου. Έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά, με τον αλλοδαπό να προλαβαίνει να βγει έξω από αυτό, μαζί με ένα παιδί που επέβαινε μαζί του.

Ωστόσο, ο αλλοδαπός επιβάτης του οχήματος δεν έμεινε στο σημείο και εξαφανίστηκε, γεννώντας απορίες. Σημειώνεται πως το συμβάν εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Επίσης, στο σημείο που συνέβη το τρακάρισμα βρέθηκαν τόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής, όσο και η τροχαία, έπειτα από κλήση που δέχθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments