Video

Ρένια Λουϊζίδου Το Καφέ της Χαράς: Πότε θα επιστρέψει στο Κολοκοτρονίτσι

Ρένια Λουϊζίδου Το Καφέ της Χαράς: Πότε θα επιστρέψει στο Κολοκοτρονίτσι
Ρένια Λουϊζίδου Το Καφέ της Χαράς: Η ηθοποιός αποκάλυψε για το πότε θα επιστρέψει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ρένια Λουϊζίδου Το Καφέ της Χαράς: Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και έκανε μερικές αποκαλύψεις για την επιστροφή της στη σειρά, αφού θα έπαιζε στα 5 πρώτα επεισόδια και το 5ο έπαιξε την προηγούμενη Παρασκευή. «Χαρήκαμε πολύ με την επιτυχία της επιστροφής, είχαμε αγωνία αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τα δεδομένα της εποχής. Να είναι στο ύψος του προηγούμενου και νομίζω πως κάτι κάναμε» είπε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για το απωθημένο του Περίανδρου Πώποτα με την ηρωίδα της ενώ αναφέρθηκε στο επεισόδιο που θα γυρίσει η ίδια στη σειρά. Η Ρένια Λουιζίδου είπε για τη Χαρά Χάσκα: «Εγώ θα λείψω για κάποια επεισόδια και θα επιστρέψω ξανά κοντά στο Πάσχα. Οπότε τώρα όλη τη δουλειά στο Καφέ θα την κάνει η κόρη μου, Χάσκα και αυτή χειρότερη από μένα.

Πιο πεισματάρα και τσαμπουκαλού. Δεν ξέρω σεναριακά αν θα επιστρέψω μαζί με τον Τρελαντώνη. Κανονικά υποθέτω πως ναι. Αφού έφυγα μαζί του, που να τον αφήσω τον τρελό μου μόνο του στην μεγάλη πόλη» Δείτε τι είπε στην κάμερα του Open η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Όλες οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Θα έρθει νέος γραμματικός στο Κολοκοτρωνίτσι που θα γίνει αντικείμενο ζήλιας για μένα. Θα θέλω να του κάνω τη ζωή μαρτύριο. Πάει να μου κλέψει έδαφος. Έχει επιτυχίες μεγάλες η Σταυρούλα» είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνεντευξή του ο Περικλής Λιανός στην εκπομπή, Ευτυχείτε. Στο Κολοκοτρωνίτσι με τον Μάνο να θέλει να μετατρέψει το οικογενειακό πατητήρι σε καινούργιο καφέ της Χαράς, η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του για να μιλήσουν για το επίμαχο θέμα της παραχώρησης του οικογενειακού πατητηριού στη Βάλια. Εκεί, ο Μάνος επισημαίνει στον πατέρα του ότι είναι αποφασισμένος και ο Πώποτας γίνεται έξαλλος. Του ζητάει να του παραδώσει τα κλειδιά όλων των περιουσιακών στοιχείων στα οποία έχει πρόσβαση και τον αποκληρώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments