Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [05/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [05/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [05/02/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [05/02/20].

κριός

Η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζεις τη σχέση σου, θα σε βοηθήσει να εμπνεύσεις την αρμονία, με περισσότερους τρόπους από έναν, τώρα. Φέρνεις θετικότητα σε τυχόν αμήχανα σενάρια της σχέσης σου…. ειδικά αν αισθάνεσαι ότι απαιτείται βαθιά συναισθηματική έκφραση. Η εκ των προτέρων προσέγγιση σου, δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου. Εμπιστέψου πως η αυθεντικότητα της έκφρασής σου, θα το κάνει πιο εύκολο για τον αγαπημένο σου, να ανταποδώσει.

ταύρος

Νιώθεις τυχερή σήμερα? Θα νιώσεις την επιθυμία να γίνεις πιο τολμηρή και να εξερευνήσεις τις ρομαντικές ευκαιρίες που προσφέρονται. Η εμπειρία μιας μεγαλύτερης συναισθηματικής ασφάλειας ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου… ιδιαίτερα καθώς η Σελήνη επηρεάζει την αυτοεκτίμησή σου. Ήρθε η ώρα όχι μόνο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όσα θέλεις… αλλά και όσα χρειάζεσαι. Η ασφάλεια και η σταθερότητα, είναι προφανώς σημαντικές. Αλλά κι αυτό… είναι ένα υπολογισμένο ρίσκο.

δίδυμοι

Ο αγαπημένος σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια αμήχανη κατάσταση με ευκολία. Ο ανιδιοτελής τρόπος του, μπορεί να είναι εμπνευσμένος…. και να σου δείξει αρκετή προσοχή, όταν το σενάριο αυτό τακτοποιηθεί. Η ερωτική σου σχέση, ξεπερνάει τώρα το ρομαντισμό. Όλα αφορούν….το να υπάρχετε ο ένας για τον άλλον και να προχωράτε μαζί. Κι αυτή η υποστήριξη από τον αγαπημένο σου, δε φαίνεται να εξαφανίζεται σύντομα.

καρκίνος

Οι αλληλεπιδράσεις της ερωτικής σου σχέσης, μπορεί να είναι πιο μυστηριώδεις. Η διαίσθησή σου, θα δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι ή θα σου αποκαλύψει το κομμάτι που λείπει από το ερωτικό σου παζλ. Η υπερευαίσθητη αντίληψή σου, είναι επίσης αυξημένη! Οπότε απόλαυσε όλες τις παθιασμένες ονειροπολήσεις σου. Εξυπηρετούν έναν ουσιαστικότερο σκοπό για τα ερωτικά σου, τώρα. Και θα προσφέρουν πληροφορίες, για το τι πρόκειται να εμφανιστεί.

λέων

Μπορεί να επίκειται μια ρομαντική ή αποκαλυπτική σχέση τώρα, που το μυαλό και η καρδιά σου, φαίνεται να συγχρονίζονται «στην ίδια σελίδα». Αλλά αυτό που έχει «δουλέψει» μέχρι στιγμής στα ερωτικά σου, μπορεί να αναθεωρηθεί. Γι’ αυτό, αξιολόγησε τις παλιές συνήθειες και όσα χρειάζεται να αλλάξεις. Δεν πρόκειται να κάνεις μικρά βήματα. Έχεις την ευκαιρία να ζήσεις, μια βαθιά, και παθιασμένη μεταμόρφωση. Ετοιμάσου να κάνεις άλματα.

παρθένος

Τα λόγια σου θα έχουν σημαντική επιρροή τώρα. Αν είναι προτεραιότητά σου η επικοινωνία σε ένα πιο παθιασμένο επίπεδο με αυτόν που αγαπάς, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία….και κινήσου ανάλογα. Αλλά «παθιασμένο» θα μπορούσε επίσης να σημαίνει «υπερβολικά δυναμικό» αν δεν είσαι προσεκτική. Να είσαι όσο ευαίσθητη θέλεις…αλλά φρόντισε να είσαι και καλή ακροάτρια. Με μια ήρεμη επικοινωνιακή προσέγγιση, μπορεί να αποκτήσεις εξαιρετική επικοινωνιακή εγγύτητα με το ταίρι σου.

ζυγός

Μια τεταμένη συζήτηση με τον εραστή σου, δεν πρέπει να αυξήσει τις άμυνές σου. Η έμφυτη ικανότητα που έχεις να κρατάς ισορροπίες, θα σου εξασφαλίσουν ένα χαριτωμένο τρόπο, αντίδρασης. Μπορεί να είναι ο τρόπος που κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια να κρατήσεις τα πράγματα ωραία και απλά στις ανταλλαγές που σε ανησυχούν με το ταίρι σου…και που βοηθά….ώστε να διαλυθεί κάθε ένταση. Με τη σωστή στάση και την έξυπνη προσέγγιση, η ένταση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο ευχάριστο – ή αισθησιακό.

σκορπιός

Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πάρα πολύ τρόπους για να εμβαθύνεις στη σχέση σου. Μιλώντας από τα βάθη της καρδιάς σου μπορεί να βασιστείς στην επιλογή σου προσεκτικά. Όμως, όσο προσεκτικότερη είσαι, τόσο πιο αυθεντικό θα είναι το ερωτικό σου μήνυμα. Αν έχεις προβάρει τα λόγια σου, τότε ο εραστής σου, μπορεί να το εντοπίσει αμέσως. Λίγη «ψυχή» σε όσα πεις, θα είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να εκφράσεις τον εαυτό σου, με έναν τρόπο που θα αντηχεί βαθιά μέσα του.

τοξότης

Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται θαυμάσια. Και με τη Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ξέρεις πού να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου. Αλλά πρόσεξε να μην εστιάσεις έντονα στο να έχεις την τέλεια εικόνα αυτή τη στιγμή. Η παθιασμένη ενέργεια σου, μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά και φανταστικά… αλλά η υπερβολική σκέψη, θα σκοτώσει τον σέξι αυθορμητισμό που απαιτείται, για να δημιουργήσει ένα πραγματικά υπέροχο αντίκτυπο.

αιγόκερως

Θέλεις να διασκεδάσεις με τον αγαπημένο σου…αλλά ίσως προτιμήσεις να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Ακόμα κι αν το αντικείμενο του πόθου σου σχεδιάζει να “ζωγραφίσει την πόλη κόκκινη” ή να κάνει κάτι τολμηρό, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις, αυτό που θέλεις εσύ. Η ανάγκη σου για λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, δεν πρέπει να δώσει στον εραστή σου λόγους, για να ανησυχεί. Αν θέλει να είσαι στα καλύτερά σου…τότε πρέπει να αποδεχτεί αυτή την ανάγκη σου.

υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφήσεις τη δημιουργικότητα και την περιπετειώδη πλευρά σου, να λάμψουν. Έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τη σχέση σου, με παιχνιδιάρικη κι αυθόρμητη ενέργεια, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τη διασκέδαση, τα παιχνίδια και την αυτοέκφραση. Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις αυτοπειθαρχία για να παραμερίσεις τις ευθύνες χωρίς να χάσεις τη μαγική δυναμική που δημιουργήθηκε με το αντικείμενο του πόθου σου. Αλλά η διασκέδαση και η επιδεξιότητα είναι στο μενού – και σε αφθονία.

ιχθύες

Το γεγονός ότι κάτι ταρακουνάει τα τακτοποιημένα ερωτικά σου θέματα, είναι απίθανο να περάσει απαρατήρητο από σένα. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να κάνεις την «επόμενη κίνηση», όποια κι αν είναι. Μπορεί να αισθανθείς ότι υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν σπρώξεις λίγο περισσότερο την τύχη σου, πριν κάνεις την οποιαδήποτε τολμηρή κίνηση. Αλλά να είσαι σίγουρη, πως κάτι κινείται μπροστά…και μάλιστα πολύ ευχάριστα! Το πώς θα χρησιμοποιήσεις αυτή τη θετική, παθιασμένη ενέργεια, εξαρτάται από σένα. Απλά μην την αφήσεις να χαθεί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments