Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης μεταγραφή: Χάλασε η μετακίνησή του στην Ασντόντ

Γιώργος Γιακουμάκης μεταγραφή: Χάλασε η μετακίνησή του στην Ασντόντ
Γιώργος Γιακουμάκης μεταγραφή: Ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στην ΑΕΚ, αφού η μεταγραφή του στην Ασντόντ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Γιώργος Γιακουμάκης μεταγραφή: Όλα έδειχναν ότι ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ θα συνέχιζε την καριέρα του στο Ισραήλ και στην Ασντόντ, όμως τελικά η μεταγραφή χάλασε και θα παραμείνει στο ρόστερ της Ένωσης, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Η μεταγραφή φέρεται να χάλασε καθώς δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η αρχική πρόταση της Ασντόντ ήταν για δανεισμό του Γιακουμάκη μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς τις 200.000 ευρώ. Μια πρόταση την οποία έκανε δεκτή η ΑΕΚ και όλα έδειχναν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μετακόμιζε στο Ισραήλ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε να έχει η Ασντόντ το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη μετά το πέρας του δανεισμού. με αποτέλεσμα ΑΕΚ και Ασντόντ να μιλάνε για τον απλό δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τελικά δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία και οριστικά η μεταγραφή του άλλοτε άσου του Πλατανιά στην ισραηλινή ομάδα δεν θα προχωρήσει. Ο Γιακουμάκης έχει αγωνιστεί σε 13 ματς πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου, αλλά και 2 των προκριματικών του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments