Αθλητισμός

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Τετ-α-τετ με Μάρτινς για να βελτιωθεί

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Τετ-α-τετ με Μάρτινς για να βελτιωθεί
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Πέδρο Μάρτινς έχει μιλήσει στον Σέρβο και του έχει τονίσει πως πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν από τις αποκαλύψεις της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην αρχή της σεζόν. Ο Ραντζέλοβιτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.  Ο νεαρός Σέρβος ήταν καθοριστικός στα εντός έδρας ματς με τη Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ. Στο ματς με τους Τούρκους μπήκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βαλμπουενά, ενώ με τους Ρώσους μετέτρεψε μέσα σε 7 λεπτά το 1-0 σε 3-0 με δύο προσωπικά του γκολ, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Όμως η συνέχεια του Σέρβου δεν ήταν η αναμενόμενη.  Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του, ενώ ο Μάρτινς γνωρίζει ότι ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, όπως έκανε με Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Ο Ραντζέλοβιτς έχει αγχωθεί που δεν αγωνίζεται και δεν σκοράρει και αυτό τον οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές, κάτι που έχει παρατηρήσει ο Μάρτινς σε αρκετά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε την περασμένη Τρίτη να φύγει με τη νίκη από τη Λαμία, αν ο Σέρβος΄σε μία φάση στο δεύτερο μέρος έδινε πάσα στον Τοροσίδη, που ήταν σε πλεονεκτική και θα μπορούσε να σκοράρει.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει μιλήσει στον Ραντζέλοβιτς και του έχει τονίσει πως πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments