Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης μεταγραφή: Η ΑΕΛ ζήτησε τον νεαρό πορτιέρο από τον Ολυμπιακό

Μάριος Σιαμπάνης μεταγραφή: Η ΑΕΛ ζήτησε τον νεαρό πορτιέρο από τον Ολυμπιακό
Μάριος Σιαμπάνης μεταγραφή: Οι "Βισσυνί" κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, ωστόσο οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό οδηγήθηκαν σε "ναυάγιο".

Μάριος Σιαμπάνης μεταγραφή: Η επιστροφή του 20χρονου τερματοφύλακα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Σιαμπάνης όντας στη Νότιγχαμ Φόρεστ του τελευταίους μήνες δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε, με τους Άγγλους να χρησιμοποιούν τον παίκτη μονάχα στη δεύτερη ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή μοιραία δρομολόγησε την επιστροφή του παίκτη στο Ρέντη, με τον Ολυμπιακό να τον εντάσσει εκ νέου στο δυναμικό του. Ο 20χρονος όπως είναι φυσικό στους “Ερυθρόλευκους” θα αποτελέσει τρίτη επιλογή πίσω από τους Σα και Άλεν, με τη συνθήκη αυτή να τον φέρνει φυσιολογικά ξανά στο στόχαστρο άλλων συλλόγων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον δανεισμό του ήταν η ΑΕΛ. Οι “βισσυνί” μετά την απόκτηση του Μάρκοβιτς – ο Σέρβος δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό – εξέτασαν ακόμη μία “ερυθρόλευκη” περίπτωση, ωστόσο η συζήτηση για την παραχώρηση του Μάριου Σιαμπάνη οδηγήθηκε άμεσα σε αδιέξοδο.

Η ομάδα από τον κάμπο ήθελε τον παίκτη με την μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο με τον Ολυμπιακό να προτείνει συνεργασία μονάχα έξι μηνών. Με την απόσταση να είναι μεγάλη οι συζητήσεις των δύο ομάδων τερματίστηκαν άδοξα με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στον Ολυμπιακό. Μάλιστα για κακή του τύχη πριν μερικές ημέρες ο νεαρός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο γόνατο και διαπιστώθηκε πως πρέπει να προβεί τη πόρτα του χειρουργείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments