Ειδήσεις

Μάξι Λοβέρα: Περιμένει περισσότερα από τον Αργεντινό ο Μάρτινς

Μάξι Λοβέρα: Περιμένει περισσότερα από τον Αργεντινό ο Μάρτινς
Μάξι Λοβέρα: Ο Πέδρο Μάρτινς περιμένει από τον Αργεντινό να κάνει στο γήπεδο αυτά που του ζητάει στις προπονήσεις.

Μάξι Λοβέρα: Ο Πέδρο Μάρτινς θεωρεί την ανάδειξη του Αργεντινού, ως ένα προσωπικό «στοίχημα», και για αυτόν το λόγο ασχολείται προσωπικά με την αξιοποίηση του Αργενινού χαφ. Ο Λοβέρα δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα, όσο και για να δέσει με τους συμπαίκτες του στην ομάδα. Το ταλέντο δεν του λείπει και αυτό είναι φανερό.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, o Αργεντινός αγωνίστηκε βασικός, μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Μασούρα στο 84′, όταν και τραυματίστηκε. Ο Μάρτινς επέλεξε να βάλει τον Λοβέρα στα άκρα της επίθεσης, καθώς στον άξονα αγωνιζόταν ο Κώστας Φορτούνης.

Στα 84 λεπτά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντινός δεν ξεχώρισε. Όποτε ο Αργεντινός αγωνιζεται στα άκρα χάνεται και βγάζει εκνευρισμό καθώς θεωρεί πως αποδίδει καλύτερα στον άξονα. Ο Πέδρο Μάρτινς έκανε έντονες παρατηρήσεις τον ποδοσφαιριστή του για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Μπορεί να μην αγωνιζόταν στη φυσική του θέση όμως πρέπει να δίνει πάντα το 100%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments