Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [06/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [06/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (06/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (06/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, σας δίνει τη γνώση που χρειάζεστε για να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας. Ο Δίας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στις 4 Απριλίου. Όσα πρέπει να ξέρετε, θα έχουν αποκαλυφθεί ως τότε – και ο Πλούτωνας θα τα ισχυροποιήσει. Οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν ξανά στις 30 Ιουνίου και στις 11 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη χρονιά για προεκλογικές εκστρατείες, θα είναι απίστευτα όσα θα αποκαλυφθούν.

Η Σελήνη από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία σήμερα… Και θα γίνει το πρώτο «αποκαλυπτικό» βήμα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η διαίσθησή σας οξύνεται, αποζητάτε καθετί βολικό. Εστιάστε στην οικογένεια και το σπιτικό σας.

Την Πέμπτη θα έχετε μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, πιθανότατα γιατί τα πιο σημαντικά καθήκοντα για την εβδομάδα έχουν ήδη διεκπεραιωθεί. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε περισσότερο χρόνο με ευχάριστες δραστηριότητες: Συναντώντας φίλους ή συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Παρά τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας, είναι πιθανό να ταραχθείτε από δυσάρεστες ειδήσεις ή συζητήσεις με ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Από την άλλη, σήμερα θα είστε σε θέση να εναρμονίσετε τη σχέση σας… Να επιλύσετε προβλήματα με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Τα άτομα άνω των 35 ετών να είναι προσεκτικά, επειδή θα προκύψει μια σπάνια ευκαιρία για κάτι σημαντικό για τη ζωή τους. Σήμερα αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα για το σπίτι σας ή να προσπαθήσετε να επιλύσετε οικιακά προβλήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να πέσετε θύμα εξαπάτησης, χειραγώγησης, να εμπλακείτε σε ίντριγκες και άλλα. Αποφύγετε τυχόν μηχανορραφίες ή ανέντιμες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα, καθώς οι συνέπειες θα είναι επώδυνες. Η σημερινή μέρα θα σας εκπλήξει με νέα, σχετικά με κάποιο άτομο που δεν ανήκει στην οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Πέμπτη κάποια απροσδόκητα γεγονότα θα προκαλέσουν αλλαγές στα σχέδιά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αποτελέσουν τη βάση για ευνοϊκά γεγονότα. Θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα σας οδηγήσει σε μια νέα ευνοϊκή κατεύθυνση για την εξέλιξή σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μελοδραματικές καταστάσεις στις ζωές άλλων ανθρώπων, καθώς δεν θα μπορείτε να τους βοηθήσετε σε τίποτα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αν μιλήσετε για σχέδια, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την εξέλιξη αυτών και των ιδεών σας. Η ανάπτυξη μιας ερωτικής ή συζυγικής σχέσης, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε με φίλους ή συγγενείς. Η σημερινή μέρα φέρνει πολλές πληροφορίες, σχετικά με γεγονότα τοπικής και παγκόσμιας σημασίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη να περιμένετε νέα, σχετικά με γεγονότα ή ενέργειες για άτομα εκτός του σπιτιού σας. Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη, μάλλον απαισιόδοξη. Ίσως να έχετε την τάση να θυμάστε δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Για μερικούς, η μέρα υποδεικνύει μια ξεχωριστή περίσταση. Στη δουλειά σας θα υπάρξει μια προσωρινή ανησυχία ή κάποιο μπέρδεμα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments