Αθλητισμός

Σάντρο Σέρερ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Ελβετού διαιτητή στα παράπονα των “Πράσινων”

Σάντρο Σέρερ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Ελβετού διαιτητή στα παράπονα των “Πράσινων”
Σάντρο Σέρερ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Άνθρωποι της διοίκησης του "Τριφυλλιού" μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Τούμπα εξέφρασαν τα παράπονα τους στον Ελβετό διαιτητή.

Σάντρο Σέρερ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Το τέλος του αγώνα της Τούμπας και η ήττα των “Πράσινων” από τον ΠΑΟΚ με 2-0 έφερε την αντίδραση μελών της αντιπροσωπείας του “Τριφυλλιού”, οι οποίοι εξέφρασαν στον διαιτητή της αναμέτρησης έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του. Όπως ισχυρίζονται στον Παναθηναϊκό, ο Ελβετός “σημάδεψε” το παιχνίδι με τη φάση του καταλογισμού του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι “Πράσινοι” εξοργίστηκαν με την απόφαση του Σέρερ να δείξει την εσχάτη των ποινών, ισχυριζόμενοι πως το μαρκάρισμα του Ινσούα δεν ήταν ικανό να ανατρέψει τον Δημήτρη Πέλκα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αντιπροσωπεία του “Τριφυλλιού” μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Τούμπα πλησίασαν τον ΕΛβετό διαιτησία τονίζοντας του τα παράπονά τους. Εκείνος χαρακτηριστικά τόνισε πως: “είμαι άνθρωπος που αναγνωρίζει τα λάθη του. Αν έχω κάνει λάθος, θα το παραδεχτώ”.

Η θέση αυτή για μέλη της αντιπροσωπείας θεωρήθηκε ως εμπαιγμός, με τα παράπονα στο πρόσωπό του να συνεχίζονται με τον Ελβετό ωστόσο να μην δείχνει διατεθειμένος να δώσει τροφή για νέα σχόλια. Οι “Πράσινοι” αποχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη με σκυμμένα κεφάλια, καθώς πίστευαν πως θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού. Τώρα καλούνται την επόμενη εβδομάδα να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση επικρατώντας με καθαρό σκορ του “Δικέφαλου του Βορρά” προκειμένου να πανηγυρίσουν αυτοί τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments