Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 100: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 7/2 – Η απόφαση της Ξένιας τους ξάφνιασε όλους

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 100: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 7/2 – Η απόφαση της Ξένιας τους ξάφνιασε όλους
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 100: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (07/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 100: Η αποκάλυψη πως η Ξένια έδωσε το βίντεο στον οργανισμό του λαχνού προκαλεί σοκ στη Μόνικα και τον Βρανά, με τα παιδιά να πανηγυρίζουν γι’ αυτήν την εξέλιξη. Ο Στρατής πηγαίνει μια τελευταία βόλτα αποχαιρετισμού με τη Δάφνη και η Κική χαιρετάει τη Φρόσω πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη, δίνοντάς της έναν φάκελο στον οποίο αποκαλύπτεται το μυστικό σχέδιό της με τον Αλέξη.

Την ίδια ώρα, ο Μουρούνας στέλνει έναν μπράβο του στη Μελίνα, που της φοράει ειδικό βραχιολάκι για να μπορεί να την παρακολουθεί παντού, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της, ενώ ο Σωτήρης με τη Χριστίνα αποφασίζουν να βγουν ραντεβού ξεχνώντας όσα άσχημα έχουν συμβεί μεταξύ τους.  Ο Βρανάς με τη Μόνικα συναντούν τη Μελίνα με σκοπό να της ζητήσουν την επίσπευση του σχεδίου, την ίδια στιγμή που ο οργανισμός, με το επίμαχο βίντεο στα χέρια του, έχει άλλα σχέδια.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Μετά τη νέα νίκη του Σίφουνα, την οποία γιορτάζουν όλοι μαζί στη σουίτα της Μελίνας, ένας αλλαγμένος Σωτήρης ξεφτιλίζει και υποβιβάζει τον Βρανά μπροστά σε όλους. Η Χριστίνα ζηλεύει τη διαχυτικότητά του με τη Μελίνα και προσπαθεί να βρει το θάρρος να του ζητήσει να βγουν ραντεβού. Την ίδια ώρα, η Κική πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη με τον Στρατή, αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τον Αλέξη.

Ενώ ο Θεοχάρης έχει βαλθεί να πείσει την Ξένια με κάθε τρόπο να παραδώσει το βίντεο που καίει τον Βρανά και τη Μόνικα στον οργανισμό του λαχνού και να βοηθήσει τη Σμαράγδα και τον Νικόλα να πάρουν πίσω τα χρήματα που κέρδισαν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Πέγκυ μαθαίνει τι συνδέει τον πατέρα της με τον Βρανά, ενώ ο Στρατής πηγαίνει και βρίσκει τη Δάφνη για τελευταία φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments