Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο λόγος που ο Μάτος δεν έπαιξε με Παναθηναϊκό

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο λόγος που ο Μάτος δεν έπαιξε με Παναθηναϊκό
Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Πορτογάλου να αφήσει εκτός του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον πολύπειρο Λέο Μάτος.

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Παναθηναικού απέκτησε ο “Δικέφαλος του Βορρά” κατά την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο μονομάχοι μεσοβδόμαδα τέθηκαν αντιμέτωποι στη Τούμπα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 χάρις τα τέρματα των Βιειρίνια και Βαρέλα και να πηγαίνουν την επόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ έχοντας στα χέρια του ισχυρό πλεονέκτημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να βγει νικητής έναντι του Γιώργου Δώνη στη μάχη των πάγκων, με τον Πορτογάλο να διαχειρίζεται όσο το δυνατόν καλύτερα και τη κούραση των ποδοσφαιριστών του. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε σε πολλούς η μη συμμετοχή του Λέο Μάτος στην αναμέτρηση, την ώρα που ο Βραζιλιάνος μάλιστα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την απόφαση να μην χρησιμοποιήσει τον έμπειρο αμυντικό δίνοντάς του ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, εκεί που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους και όσο το δυνατόν πιο “φρέσκους” όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του αρκετά κρίσιμα παιχνίδια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Ο πρώτος στόχος μάλιστα τη φετινή σεζόν περνά και από τη διαδικασία των πλέι οφς, κάτι που σημαίνει παραπάνω παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments