Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης ΠΑΟ: Στα “ραντάρ” του ΑΠΟΕΛ ο μέσος του “Τριφυλλιού”

Κώστας Αποστολάκης ΠΑΟ: Στα “ραντάρ” του ΑΠΟΕΛ ο μέσος του “Τριφυλλιού”
Κώστας Αποστολάκης ΠΑΟ: Την ώρα που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, ο ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται έτοιμος να του προσφέρει τις διπλάσιες αποδοχές.

Κώστας Αποστολάκης ΠΑΟ: Η “σφήνα” του ΑΠΟΕΛ έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στη περίπτωση της επέκτασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον νεαρό άσσο. Ο 20χρονος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό συνεχείς διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “Πράσινους”, μιας και η τρέχουσα σύμβαση του με το “Τριφύλλι” εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αποστολάκης είναι ένας από τους νεαρούς που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης πιστεύει πως μπορεί να δώσει μελλοντικά αξιόπιστες λύσεις στη πρώτη ομάδα. Η διοίκηση του “Τριφυλλιού” έχει εισακούσει τις εντολές του προπονητή του συλλόγου και προσπαθεί να “δέσει” τον ποδοσφαιριστή προσφέροντας του  νέο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι στιγμής οι συνομιλίες των δύο πλευρών δεν έχουν αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους “Πράσινους”, ενώ πλεόν τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Στο παιχνίδι για την υπογραφή του παίκτη μπαίνει “σφήνα” και ο ΑΠΟΕΛ, με τον κυπριακό σύλλογο να προσεγγίσει πρόσφατα την πλευρά του 20χρονου μέσου. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, ο ΑΠΟΕΛ προτείνει στον Αποστολάκη μακροχρόνιο συμβόλαιο προσφέροντάς του τα διπλάσια χρήματα από την οικονομική πρόταση που έχει στα χέρια του από το “Τριφύλλι”.

Το σίριαλ της ανανέωσης του Κώστα Αποστολάκη με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς μπορεί η πρόθεση του παίκτη να είναι στο να παραμείνει στην Αθήνα, ωστόσο το οικονομικό δέλεαρ του ΑΠΟΕΛ τον φέρνει σε δεύτερες σκέψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments