Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Πάνοπλοι στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Πάνοπλοι στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή συνάντηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας ουσιαστικά κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Οι “Ερυθρόλευκοι” έπειτα την “λευκή” ισοπαλία με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν στη κορυφή του πρωταθλήματος πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση έχοντας στο δυναμικό του την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του. Τα λιγοστά αγωνιστικά προβλήματα διευκολύνουν τον Πορτογάλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας δημιουργώντας έτσι τη όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική σύνθεση που θα φέρει το πολυπόθητο “τρίποντο”.

Αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-3-3 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Όσον αφορά την αμυντική γραμμή, ο Πορτογάλος αναμένεται να ρίξει στη μάχη τους Ομάρ, Μπα, Σεμέντο και Τσιμίκα. Στην μεσαία γραμμή Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε ενώ από και πέρα στον μεσοεπιθετικό κομμάτι, Βαλμπουενά, Μασούρας, Σουντανί και Ελ Αραμπί θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν.

Όσον αφορά τώρα την αποστολή που απαρτίζει την ομάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πάρει μαζί του και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας. Καφού και Μορ πιθανότατα θα βρεθούν στο Περιστέρι και δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να πατήσει και το χορτάρι του γηπέδου ερχόμενο ως αλλαγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments