Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [08/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [08/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (08/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (08/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, φροντίζοντας να προετοιμάζεστε για όλα πιο άρτια. Ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου, για να κάνει κάποιες επιθεωρήσεις… Αλλά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου, για να ολοκληρώσει τη δόμηση που χρειάζεστε. Θα αφήσει οριστικά το ζώδιο που κυβερνά προς το τέλος του έτους.

Σήμερα αναδύεται η Πανσέληνος στον Λέοντα. Εξαιρετικά δημιουργικό φεγγάρι, που ζητά να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Για ό,τι κι αν αδημονείτε, φροντίστε να διέπεται από ακεραιότητα. Ο δυναμισμός και η κινητικότητα συμβαδίζουν. Το Σάββατο θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για ταξίδια και διασκέδαση εκτός σπιτιού. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε τις εργασίες και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σήμερα αποφύγετε να μείνετε στάσιμοι, μην φοβάστε τις αλλαγές και να είστε πιο δυναμικοί στην καθημερινή σας ζωή. Μην πανικοβληθείτε από νέα που σχετίζονται με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός νεαρού άνδρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατό σας θα ξεκινήσει με ευχάριστη διάθεση και την επιθυμία να κάνετε καλά πράγματα. Δυστυχώς, μερικές εκκρεμότητες από τις προηγούμενες ημέρες θα απαιτήσουν προσοχή σας και ίσως σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Σήμερα μπορεί να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Μαζί τους μπορείτε να μοιραστείτε διάφορες εμπειρίες ή να ανταλλάξετε γνώσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα σας εκπλήξει με κάτι που δεν περιμένατε καθόλου να συμβεί. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός, σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις με συγγενείς λόγω διαφόρων περιστάσεων. Σήμερα εκτιμάτε την οικογένειά σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επειδή καταλαβαίνετε ότι είναι το στήριγμά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα είναι καλή μέρα για ταξίδια και επικοινωνία με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Μπορεί να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα ή παλιούς γνωστούς υπό διάφορες συνθήκες. Σήμερα θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη θέληση ή την επιθυμία ενός άντρα, πιθανότατα από την οικογένειά σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση στη σχέση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο είναι ιδανική μέρα για να συζητήσετε και να επιλύσετε διάφορα οικονομικά θέματα. Σήμερα μπορείτε να διαχειριστείτε έγγραφα ή χρήματα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, σήμερα κάποιοι μπορεί να χαρούν με απροσδόκητα χρήματα ή κέρδη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments