Αθλητισμός

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Πάνοπλη με στόχο να βάλει τέλος στην “κατάρα” η Ένωση

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Πάνοπλη με στόχο να βάλει τέλος στην “κατάρα” η Ένωση
ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα αλλά με τον Σέρχιο Αραούχο στη κορυφή της επίθεσης η ΑΕΚ φιλοδοξεί να βγει νικήτρια από το σημερινό ντέρμπι με το "Τριφύλλι" στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Με στόχο να διευρύνει την απόσταση από τους “Πράσινους” και να προσπαθήσει να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ στο αποψινό ντέρμπι. Απέναντί της οι “Πράσινοι” που έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα στο πρωτάθλημα μετρώντας συνεχόμενες νίκες που τους έχουν φέρει σταθερά σε τροχιά πλέι οφς.

Ο τεχνικός των “Κιτρινόμαυρων”, Μάσιμο Καρέρα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του τα στοιχεία που έχει θεμελιώσει στην ομάδα από την ημέρα που βρίσκεται σε αυτήν. Το πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ιταλό τεχνικό να ξεκουράσει βασικά στελέχη, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στους “Πράσινους”

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Λόπες. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λιβάγια και ο Βέρντε. Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο, ο οποίος είχε δώσει τη νίκη στο τελευταίο ντέρμπι της ΑΕΚ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς και Χριστόπουλος. Εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Σιμόες, όπως και οι Ολιβέιρα, Γιακουμάκης και Παουλίνιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments