Ελλάδα

Ημαθία ιερέας: Κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του

Ημαθία ιερέας: Κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του
Ημαθία ιερέας: Μετά το τραγικό συμβάν, η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και έπειτα αναμένεται η μεταφορά του για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στο χωρίο Αγία Τριάδα Ημαθίας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ένας 70χρονος κληρικός βρέθηκε από τους δύο γιους του μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του απαγχονισμένος, λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για την εκδήλωση του χορού της τοπικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός προ λίγων μηνών είχε υποστεί ατύχημα και αφού χειρουργήθηκε, βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης. Μετά το τραγικό συμβάν, η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και έπειτα αναμένεται η μεταφορά του για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη. Ο εκλιπών ήταν από τους πρωτεργάτες της αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αγίας Τριάδας.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στη Λάρισα το καλοκαίρι του 2019 και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου όταν ένας παπάς βρέθηκε κρεμασμένος σε μία αποθήκη. Ο παπάς ήταν πολύ αγαπητός και το συμβάν αυτό προκάλεσε σοκ και θλίψη στην Αγιά Μελιβοίας στη Λάρισα μόλις έγινε γνωστή η είδηση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, ο μεσήλικας ιερέας, εντοπίστηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τετάρτης (24.7.2019). Μάλιστα, τον ανακάλυψε ο γιος του σε μία αποθήκη στην περιοχή Βελίκα. Τη σορό του αυτόχειρα ιερέα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments