Αθλητισμός

Γιώργος Μίνος για Αμπέλ Φερέιρα: “Αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό φεύγει”

Γιώργος Μίνος για Αμπέλ Φερέιρα: “Αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό φεύγει”
Γιώργος Μίνος για Αμπέλ Φερέιρα: Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Μίνος για Αμπέλ Φερέιρα: Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι πρωταθλητές θέλουν να μείνουν στην κορυφή και το πρωτάθλημα έχει μπει σε κρίσιμη καμπή. Οι “ασπρόμαυροι” δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ήττα στο ΟΑΚΑ έριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή και έφερε και αρκετή γκρίνια για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για το μέλλον του πρωταθλήματος, αλλά και για τον Πορτογάλο τεχνικό. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον Φερέιρα να λέει πρόωρο αντίο αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση της ομάδας και σε αυτές τις περιπτώσεις το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί μόνο με μεγάλες νίκες.

Τρίζει η καριέρα του Φερέιρα

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Μίνος βγήκε στην “Αθλητική Κυριακή” για να πει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το μέλλον του Φερέιρα τονίζονταν ότι δεν τον βλέπει να συνεχίζει στην ομάδα αν χάσει από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, εκτός από τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής θα πρέπει να έχει πάρει και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ στις 23 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Super League 1, ενώ την προσεχή Τετάρτη (12/2, 20:00) η ομάδα του Φερέιρα έχει την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τα άλλα δύο ματς των «ασπρόμαυρων» έως το φινάλε της κανονικής διάρκειας είναι με ΑΕΛ εκτός έδρας και Ξάνθη εκτός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments