Αθλητισμός

Χιλέλ Σουντανί Ολυμπιακός: Σοβαρός ο τραυματισμός του Αλγερινού – Στην αγορά για μεταγραφή οι “Ερυθρόλευκοι”

Χιλέλ Σουντανί Ολυμπιακός: Σοβαρός ο τραυματισμός του Αλγερινού – Στην αγορά για μεταγραφή οι “Ερυθρόλευκοι”
Χιλέλ Σουντανί Ολυμπιακός: Εντός της ημέρας οι "Ερυθρόλευκοι" αναμένεται να ανακοινώσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του Αλγερινού επιθετικού, με τους φόβους όλων για ρήξη χιαστού να πυκνώνουν με "μαύρα σύννεφα" τον Πειραιά.

Χιλέλ Σουντανί Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες πέρασαν “δια πυρός και σιδήρου” χθες βράδυ από το Περιστέρι πανηγυρίζοντας το “τρίποντο” λίγο πριν το φινάλε χάρις το τέρμα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος με το… καλημέρα έδωσε “χρυσή” λύση στην ομάδα του, με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να καρπώνεται ακόμη τρεις βαθμούς στη προσπάθεια να τερματίσει στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Η νίκη ωστόσο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλγερινού επιθετικού, Χιλέλ Σουντανί. Ο 32χρονος αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις από χθες το βράδυ να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο, αντίστοιχος δηλαδή τραυματισμός που διατήρησε τον Κώστα Φορτούνη εκτός μάχης για περισσότερους από έξι μήνες.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει με ιατρικό ανακοινωθέν την κατάσταση της υγείας του Χιλέλ Σουντανί, περιμένοντας τη γνωμάτευση του ιατρικού τιμ του συλλόγου, η οποία θα προκύψει από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής χθες βράδυ. Με τις πιθανότητες να δείχνουν πως η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη, στον Ολυμπιακό ήδη μπαίνουν σε σκέψεις μεταγραφής. Η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών κλείνει σε λίγα 24ωρα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν το προφίλ του ιδανικού παίκτη που θα μπορούσε να αναπληρώσει το κενό που ενδεχομένως αφήνει ο Σουντανί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments