Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Κατανομή για 2000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης [ΟΒΑ] στις Ένοπλες Δυνάμεις

Θέσεις εργασίας: Κατανομή για 2000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης [ΟΒΑ] στις Ένοπλες Δυνάμεις
Θέσεις εργασίας: Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε κοινή υπουργική απόφαση κατανομής για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) που θα απασχοληθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Θέσεις εργασίας: Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε κοινή υπουργική απόφαση κατανομής για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) που θα απασχοληθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η απόφαση φέρει τις υπογραφές των υφυπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, ενώ περιλαμβάνει τον αριθμό των ανακατατασσομένων οπλιτών και των επανακατατασσομένων εφέδρων (ΟΒΑ) κατά το έτος 2020 για βραχεία περίοδο έως 3 ετών, η οποία ορίζεται ως εξής:

  • 1200 για τον Στρατό Ξηράς
  • 400 για το Πολεμικό Ναυτικό
  • 400 για την Πολεμική Αεροπορία

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε προαναγγείλλει την έκδοση προκήρυξης εντός Φεβρουαρίου για την πρόσληψη 2.000 ΕΠΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών) στις Ειδικές δυνάμεις, διαγωνισμός που όπως είπε θα περιλαμβάνει και ορισμένες τεχνικές ειδικότητες στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική αεροπορία. Σημειώστε ότι αμέσως μετά την προκήρυξη των ενστόλων θα ακολουθήσουν διαγωνισμοί για την πρόσληψη πολιτικού προσωπικού σε φορείς του υπουργείου και σε στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την απόφαση σε ΦΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments