Video

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο σύζυγός μου δεν είναι αγριάνθρωπος»

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο σύζυγός μου δεν είναι αγριάνθρωπος»
Αθηνά Οικονομάκου: Η πανέμορφη ηθοποιός μιλάει μεταξύ άλλων για το πως ο άντρας της διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» μίλησε για τις τηλεοπτικές και επιχειρηματικές της υποχρεώσεις αλλά και για το γιο της Μάξιμο, τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και για το πως διαχειρίζεται την ξαφνική δημοσιότητα που έχει αποκτήσει.

«Ο Φίλιππος με έχει βοηθήσει πολύ. Εξαρχής ήταν πολύ κλειστός και δεν τον αφορούσε καθόλου σε σημείο που τον ενοχλούσε. Σε κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχθεί γιατί δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς γιατί σε κάποιες φωτογραφίες έβγαινε λίγο “αγριάνθρωπος”. Το αποδεχθήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει λίγο. Είναι πολύ γοητευτικό γιατί είναι σπάνιο να βρεις άντρα εκτός δουλειάς, που να έχει γυναίκα εντός δουλειάς και να μην το θέλει όλο αυτό επί της ουσίας. Οι περισσότεροι λένε πως δε θέλουν καθόλου, αλλά οι selfies πάνε σύννεφο! Πραγματικά δεν τον αφορά, κρατά μόνο τα καλά κομμάτια της δουλειάς μου» είπε η ερωτευμένη ηθοποιός.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε που ο γάμος της στη Μύκονο το 2018… κατακλύστηκε από φωτογράφους είπε:

«Αγαπώ πολύ τον κόσμο κι αναγνωρίζω αυτό που μου συμβαίνει. Δεν έχω γκρινιάξει ποτέ. Υπάρχει περίπτωση να ξεφεύγουν κάποια πράγματα από τον δικό σου έλεγχο. Αν ήταν επιλογή μου δε θα ήθελα να είχε μαθευτεί τόσο ο γάμος μου και να ξέρω πως υπήρχαν παπαράτσι που κρέμονταν από τα δέντρα με τόσο κρύο» τόνισε.

Η Αθηνά αποκάλυψε και για τον γιο της Μάξιμο που της έχει αλλάξει τη ζωή. «Είναι η μανούλα μου έτσι, οπότε δεν είχα επιλογή να μην είμαι πάνω από τον Μάξιμο. Έχω πολλές ενοχές που δεν είμαι συνέχεια μες στο σπίτι. Το έχω πάρει απόφαση πως εγώ σαν χαρακτήρας δεν θα μπορούσα να γίνω η μαμά που παρατάει τα πάντα για να ασχοληθεί με το παιδί. Θαυμάζω πολύ αυτές τις γυναίκες αλλά κατάλαβα από πολύ νωρίς πως δεν μου ταιριάζει. Το προσπάθησα, για 8 μήνες έμεινα εκτός δουλειάς. Αλλά κατάλαβα πως αυτό δεν με ικανοποιεί δεν μου ταιριάζει. […] Εγώ και τώρα ακόμα έχω τρομερές ενοχές παρόλο που κοιτάζω 5-6 το απόγευμα να είμαι στο σπίτι μου. Έχω επιλέξει να κάνω τόσα πράγματα, που μάλλον με ικανοποιούν κι αυτά. Το έχω αποδεχθεί. Γυρνάω σπίτι και είμαι 100% εκεί όσο κουρασμένη κι αν είμαι. Το θέμα είναι την ώρα που είσαι με το παιδί να είσαι 100% από πάνω του, όχι για να το προσέξεις, αλλά για να του δώσεις ό,τι έχεις».

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη της στο “Καλό Μεσημεράκι”:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments