Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [10/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [10/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (10/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (10/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Με τη θέση της στην Παρθένο, έχετε όλοι το τέλειο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Θα υπάρχει ροή, προσεγμένη διατροφή και εξάσκηση, αποδοτική οργάνωση! Η Σελήνη από την Παρθένο, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που συγκατοικούν στους Ιχθύες. Θα σας ευνοήσει η ικανότητα να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές»… Αξιοποιήστε τη διανοητική οξύτητα που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα!

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύες στις 16 Φεβρουαρίου. Θα επιστρέψει στον Υδροχόο μέχρι τις 9 Μαρτίου. Θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και επαναλήψεις… Γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, για να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες σας!

Τη Δευτέρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα άτομα που εμπιστεύεστε και τις πληροφορίες που μοιράζεστε. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό από το να πείτε ή να κάνετε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, θα είναι σημαντικό να εναρμονίσετε τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις. Θα έχετε την τάση να παίρνετε έξυπνες και συνετές αποφάσεις.

Ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός φίλου, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συγκέντρωση ή άλλες απολαυστικές εμπειρίες. Τη Δευτέρα θα χαρείτε με κάποια ευχάριστα νέα που περιμένατε διαισθητικά να λάβετε. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να αποφύγουν τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να πάρουν λάθος τροπή. Η μέρα θα εκπλήξει ορισμένους με απροσδόκητα οικονομικά αποτελέσματα από τη δουλειά, την επιχείρησή τους ή από άλλη πηγή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα, με διάφορες σημαντικές προκλήσεις. Θα δοκιμάσουν το πνεύμα σας, την ικανότητά σας να είστε υπομονετικοί, να σκέφτεστε σοφά και να ενεργείτε λογικά σε ακραίες καταστάσεις. Σήμερα μην κολλάτε σε απώλειες, προβλήματα ή συναισθηματικές αντιφάσεις. Αφήστε αυτά τα πράγματα να περάσουν από πάνω σας χωρίς να σας αγγίξουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα μην πετάτε στα σύννεφα και φροντίστε να αξιολογήσετε σωστά κάποιο ταξίδι ή νέα που θα λάβετε από μακριά. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν, κυρίως λόγω εσφαλμένης κρίσης σας, πράξεων χειραγώγησης ή πονηριάς και άλλων. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ερωτικές εμπειρίες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ειλικρίνεια που θα δείξετε στη σχέση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα θα έχετε μεγαλύτερη ένταση για διάφορους λόγους ή γεγονότα. Τα πάντα στη ζωή σας εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει περιττό άγχος και φόβο. Η μέρα υποδεικνύει γεγονότα που σχετίζονται με έναν νεαρό άνδρα ή ένα παιδί στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα κάνετε καλό ξεκίνημα για την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε ανοιχτό μυαλό στα νέα πράγματα που θα σας προσφέρει η ζωή. Αντιμετωπίστε κάθε γεγονός ως σημαντικό πλεονέκτημα, ανεξάρτητα από το αν φαίνεται καλό ή κακό. Μην κρίνετε τα γεγονότα και τους ανθρώπους, καθώς πάντα προκύπτουν περίεργες και αναπάντεχες ανατροπές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments