Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Σουντανί επιβάλει ενίσχυση

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Σουντανί επιβάλει ενίσχυση
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η απώλεια του Αλγερινού επιθετικού λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της σεζόν φέρνουν σε σκέψεις μεταγραφικής ενίσχυσης τους "Ερυθρόλευκους".

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αλλιώς σχεδίαζε την συνέχεια της σεζόν ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, αλλιώς εξελίσσεται εκείνη. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο μπορεί να χάρισε ένα ακόμη “τρίποντο” στον σύλλογο – χάρις το τέρμα του Χασάν στις καθυστερήσεις – ωστόσο στέρησε έναν ποδοσφαιριστή που ο σύλλογος υπολόγιζε για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο λόγος για τον Χιλάλ Σουντανί, με τον Αλγερινό επιθετικό να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα, με τις χθεσινές ανακοινώσεις να τον διατηρούν καθηλωμένο για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο 32χρονος υπέστη ρήξη χιαστού και πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως τίθεται εκτός πλάνων για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο τεχνικός των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να αλλάξει εκ νέου τα πλάνα του, μιας και υπολόγιζε τον Αλγερινό και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ για το Europa League. Τα νέα δεδομένα φέρνουν τον σύλλογο σε σκέψεις μεταγραφικής ενίσχυσης, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να αναζητούν τη τελευταία στιγμή τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του Σουντανί στην επίθεση. Θυμίζουμε πως μέχρι και την Παρασκευή παραμένει ανοιχτή η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών εκεί που ήδη οι “Ερυθρόλευκοι” αναζητούν τον εκλεκτό. Όπως και να χει η εύρεση ικανού ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν παύει να είναι δύσκολη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments