Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [11/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [11/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (11/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Τοξότη, ο πολεμιστής πλανήτης σας βοηθά να εξερευνήσετε και να συλλέξετε πληροφορίες. Επίσης ενισχύει την οπτική σας για την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από την Παρθένο, γι’ αυτό θα στρέψετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Η ευνοϊκή της θέση έναντι των Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σας παράσχει πρόσθετη στήριξη. Η ενέργεια είναι στιβαρή και προσγειωμένη.

Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Μετά θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στον Ζυγό. Αν και θα είστε πολυάσχολοι, η διάθεσή θα πάρει πιο ρομαντική χροιά. Την Τρίτη θα ενθουσιαστείτε με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των οικονομικών σας υποθέσεων. Αυτό οφείλεται στην ορθή κρίση σας. Πασχίστε για να λάβετε αποφάσεις με πρακτικό πνεύμα, παρά για να έχετε επιτυχία με κάθε κόστος. Εάν κάνετε λάθη σήμερα, θα οφείλονται στην ανυπομονησία ή την απροσεξία σας στις λεπτομέρειες.

Την Τρίτη θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε σχέδια που αφορούν πράγματα υλικής φύσεως, ανεξάρτητα με το ποιον έχετε προσεγγίσει για αυτά τα ζητήματα. Σημασία έχουν τα αποτελέσματα που θα έχετε, όχι αν συμπαθείτε κάποιους ανθρώπους ή όχι.

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικά ταξίδια, είτε εργασία που σχετίζεται με τουρισμό, μεταφορές, επικοινωνίες και άλλα. Κάποιο γεγονός που άρχισε να εξελίσσεται πριν από περίπου μια εβδομάδα, ίσως έχει ατυχή κατάληξη εξαιτίας κάποιου είδους χωρισμό. Σήμερα θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα γεγονότα στην οικογένεια κάποιου φίλου σας. Επίσης, μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας νέα που θα σχετίζονται με την συγκεκριμένη οικογένεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα αισθάνεστε πιο άνετα στην επικοινωνία ή συνεργασία σας με άνδρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι νεότεροι από εσάς ή με λιγότερη εμπειρία στις εργασίες που εκτελείτε. Σήμερα μπορεί να μεταδώσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας σε άλλους. Η σημερινή είναι μέρα γεμάτη ξεχωριστά καθήκοντα και μηνύματα για τη ζωή σας. Φροντίστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι για να τα δεχτείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα κάποια μικρά γεγονότα θα χαλάσουν τη διάθεσή σας… Ίσως ακόμη και σε εσάς τους ίδιους να μην αρέσει η συμπεριφορά σας. Έχετε επίγνωση ότι είστε μικροπρεπείς ή υπερβολικά επικριτικοί, οπότε είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τέτοιες συμπεριφορές. Αν τα καταφέρετε, η Τρίτη θα είναι μια ευχάριστη μέρα τόσο από προσωπικής όσο και από υλικής πλευράς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα και τα αποτελέσματά της θα εξαρτηθούν από το πόσο υπεύθυνα θα συμπεριφερθείτε. Θα έχετε πολλές εργασίες να κάνετε, που είτε έχετε προγραμματίσει τις τελευταίες ημέρες ή θα προκύψουν σήμερα. Κάθε εργασία θα είναι σημαντική και θα αποτελέσει βάση για μελλοντική επιτυχία ή αναγνώριση των κόπων σας. Την Τρίτη θα χαρείτε με νέα ή ένα γεγονός, που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα έχετε την τάση να αναλογίζεστε τα αίτια που προκάλεσαν γεγονότα στη ζωή σας – και τις σχετικές συνέπειες. Η σημερινή θα είναι μια δυναμική και επικοινωνιακή μέρα, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Κάποια σημαντικά νέα που θα λάβετε, μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για συζητήσεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments