Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πως επηρεάζεται το ντέρμπι της Τούμπας με τα δεδομένα της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πως επηρεάζεται το ντέρμπι της Τούμπας με τα δεδομένα της ΕΕΑ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η απόφαση της Super League για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας αναμένεται να επηρεάσει το ντέρμπι κορυφής.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες μέρες από την μέρα που κατατέθηκε η τροπολογία που ουσιαστικά “έσωζε” τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Παρά τα όσα έχουν γίνει στη βουλή, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε κανονικά την εισήγηση της στην Super League. Το σκεπτικό της επιτροπής δημοσιεύθηκε την Δευτέρα (10/2).

Από την πλευρά της η λίγκα θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι τα πειθαρχικά όργανα της Super League θα πρέπει να αποφασίσουν αν ασπάζονται την εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με την κατηγορία της πολυιδιοκτησίας.

Πως επηρεάζεται το ντέρμπι της Τούμπας

Η Super League ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι η όποια απόφαση θα έχει βγει μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι ανάμεσα στους πρωταθλητές και τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή της εισήγησης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποφασιστεί ο υποβιβασμός των δυο ΠΑΕ.

Εύλογα γεννάται το ερώτημα, αν θα υπάρχει λόγος να γίνει αυτό το ματς. Βέβαια όποια και αν είναι η απόφαση δεν πρόκειται να είναι τελεσίδικη καθώς αναμένεται να γίνουν εφέσεις, ενώ δεν αποκλείεται το θέμα να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments