Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [12/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [12/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/02/20).

κριός

Παρακολουθώντας από το περιθώριο την εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτό το διάστημα. Αυτό που βλέπεις, πιθανότατα να είναι ακριβές. Μπορεί όμως να καταστεί σαφές, πως η βοήθειά σου θα είναι απαραίτητη, μόνο όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Το αντικείμενο του πόθου σου, ξέρει ότι είσαι πάντα δίπλα του για ό,τι σε χρειαστεί. Άφησέ τον λοιπόν, να σε πλησιάσει πρώτος εκείνος.

ταύρος

Είναι κατανοητή η απογοήτευση που νιώθεις, γιατί πρέπει να επαναλάβεις στο ταίρι σου, ένα συγκεκριμένο σημείο. Αλλά προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη. Θα λάβεις περισσότερη ανταπόκριση από το σύντροφό σου, να είσαι σίγουρη γι’ αυτό. Ίσως όμως να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο το ταίρι σου, για να απορροφήσει ή να προετοιμαστεί για όσα του ζητάς.

δίδυμοι

Αν πρέπει να προσφέρεις κλαδί ελιάς ή να απολογηθείς στο ταίρι σου, μη διστάσεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται Η ένταση μπορεί να διαλυθεί γρήγορα με ελάχιστη προσπάθεια από μεριάς σου. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την πρωτοβουλία για να συμβεί αυτό. Μερικά απλά, αλλά με νόημα και ειλικρίνεια λόγια, θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά.

καρκίνος

Θα επικεντρωθείς σήμερα, σ’ ένα ερωτικό σου δίλημμα, αλλά η επιρροή του Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να το αντιμετωπίσεις με εμμονή. Αν χρειάζεται να διασαφηνίσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας απόφασης, τότε προσπάθησε να αποσυνδέσεις τον εαυτό σου, από ό,τι γίνεται ολοένα και πιο συγκεχυμένο. Δώσε στην καρδιά σου την ευκαιρία να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις. Μπορείς να την εμπιστευτείς, γιατί σου λέει πάντα την αλήθεια.

λέων

Τα ερωτικά σου θέματα θα εστιάσουν σε ταξιδιωτικές ρυθμίσεις ή θα συνδέονται με κάποιους ανθρώπους, που βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση. Αν μπορείς με το ταίρι σου να ταξιδέψετε στον επιθυμητό προορισμό, τότε θ’ απολαύσετε πολυτέλεια που έχει σχέση με το περιβάλλον του προορισμού σας. Αν είσαι ελεύθερη κι έχει περάσει καιρός από τότε που ενημέρωσες για τελευταία φορά το προφίλ σου, τότε είναι η ιδανική στιγμή, για να το κάνεις.

παρθένος

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σύντροφό σου, που αγωνίζεται να πάρει κάποια απόφαση για ένα θέμα που τον απασχολεί. Θα παίξεις έναν χρήσιμο ρόλο για να κατευνάσεις τις ανησυχίες ή την αγωνία του. Αυτό που φαίνεται ανησυχητικό ή του προκαλεί σύγχυση, μπορεί να είναι κάτι, που εσύ το βλέπεις καθαρά και ορθολογικά. Οι συμβουλές ή η υποστήριξή σου, ίσως να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

ζυγός

Μια αίσθηση ανησυχίας στη σχέση σου, θα οφείλεται σε σένα, που έχεις περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις, για κάποιο ερωτικό σου θέμα. Αυτό που θέλεις να συμβεί και αυτό που είναι μέσα στις δυνατότητές σου αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαν να είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Αυτό που πιστεύεις πως βρίσκεται εκτός ελέγχου σου, μπορεί να είναι η αιτία όλης της έντασης. Πίστεψε, πως μια ερωτική διαδικασία, ξεδιπλώνεται τώρα υπέρ σου…όχι εναντίον σου.

σκορπιός

Ο καλοπροαίρετος αγαπημένος σου, θα σου κάνει μια πρόταση, που αρχικά δε θα την αντιμετωπίσεις με ενθουσιασμό. Ωστόσο, αντί να πάρεις ό, τι είπε προσωπικά, προσπάθησε να δεις πόσο σε εξυπηρετούν αυτά που σου λέει. Η άποψή του, ίσως αποδειχθεί πως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ειδικά αν η αυτοπεποίθησή σου έχει καταρακωθεί πρόσφατα, για κάποιο λόγο.

τοξότης

Ίσως ο τρόπος που ο αγαπημένος σου, σου προσφέρει συμβουλές σε μια περιοχή που δεν γνώριζες πως ήταν εξειδικευμένος, να είναι για σένα μια μεγάλη έκπληξη. Μπορεί να αποφάσισε να κατανοήσει καλύτερα το θέμα στο οποίο εσύ δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή έχει διερευνήσει το θέμα και μπορεί να σε βοηθήσει. Αν χρειαζόσουν την απόδειξη της υποστήριξής του, τώρα την έχεις.

αιγόκερως

Ένα άβολο θέμα στη σχέση σου, μπορεί να μοιάζει με προσπάθεια να μετακινήσεις ένα βράχο για να καταφέρεις το σύντροφό σου να σε υποστηρίξει σε κάτι που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις. Πιστεύεις όμως, πως αυτό το πρόβλημα, δε θα διαρκέσει για πάντα. Αυτό που θέλεις να συμβεί μπορεί να τακτοποιηθεί γρήγορα, μόλις το ταίρι σου, δώσει την ίδια προσοχή που δίνεις εσύ. Απλά να είσαι υποστηρικτική και υπομονετική.

υδροχόος

Θα προτιμούσες οι πράξεις, να αντικαταστήσουν τα λόγια του εραστή σου. Πολλά φαίνεται πως έχει υποσχεθεί…αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις προσπάθειας ή προόδου σε όσα θα ήθελες να δεις. Μια συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή σχεδίου, που ίσως να μην θεωρείται ιδανικό, αλλά τουλάχιστον σηματοδοτεί την αρχή μιας κίνησης, προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

ιχθύες

Στο μυαλό σου θα υπάρχει μια σαφώς καθορισμένη γραμμή, σχετικά με όσα είσαι έτοιμη να συζητήσεις με το ταίρι σου ή με όσα δεν είσαι. Ωστόσο, προσπάθησε να μη δεις την επαγρύπνησή του, σαν εισβολή στην προσωπική σου ζωή. Πιθανόν ο τρόπος που κρατάς καλά κρυμμένα τα χαρτιά σου, να του προκαλούν το ενδιαφέρον. Μήπως λοιπόν αν του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play