Αθλητισμός

ΑΕΚ τιμωρία: Λίγες πιθανότητες για μείωση της ποινής

ΑΕΚ τιμωρία: Λίγες πιθανότητες για μείωση της ποινής
ΑΕΚ τιμωρία: Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μειωθεί η ποινή της Ένωσης.

ΑΕΚ τιμωρία: Τα τελευταία χρόνια η Ένωση έχει παίξει πολλά παιχνίδια χωρίς κόσμο εξαιτίας επεισοδίων που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι ταραχές γίνονται μακριά από τις θύρες και δεν επηρεάζουν την εξέλιξη του εκάστοτε ματς. Στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έγιναν επεισόδια κοντά στο πάρκινγκ με αποτέλεσμα να παραδοθεί στις φλόγες ένα περιπολικό.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα του νομικού επιτελείου της ΑΕΚ και επέβαλε ποινή δυο αγωνιστικών χωρίς κόσμο και επιπλέον θα πρέπει να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 77.500 ευρώ. Φυσικά η Ένωση είχε την δυνατότητα έφεσης με σκοπό να ρίξει την ποινή και το πρόστιμο όσο περισσότερο γίνεται.

Λίγες πιθανότητες δικαίωσης

Την Τετάρτη (12/2) εκδικάστηκε η έφεση των “κιτρινόμαυρων”. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν από πολύ δύσκολο ως απίθανο να μειωθεί η ποινή της έδρας τους, καθώς τα δικαστικά όργανα δεν έχουν δεχτεί τις αμφιβολίες της «Ένωσης» για την οπαδική ταυτότητα των δραστών, ενώ χαρακτηρίζουν τα επεισόδια ως βιαιοπραγίες.

Στο μόνο που μπορεί να προσβλέπει η ΑΕΚ είναι σε μείωση του προστίμου και έτσι όλα δείχνουν πως θα δώσει χωρίς κόσμο τόσο τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, όσο και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή.  Αντίθετα, θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό της τόσο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όσο και στα playoffs.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments