Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Χάνει και Παναιτωλικό ο Αργεντινός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Χάνει και Παναιτωλικό ο Αργεντινός
Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Τις υπηρεσίες του Αργεντινού αμυντικού σε ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται να στερηθεί ο Γιώργος Δώνης, καθώς μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Η απουσία του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα από το χθεσινό παιχνίδι των “Πράσινων” ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το “Τριφύλλι” χθες βράδυ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0, αποτέλεσμα που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεση του ένα από τα σημαντικότερα “όπλα” του, μιας και ο Ινσούα δεν κατάφερε εν τέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής.

Ο Αργεντινός αμυντικός ήθελε όσο τίποτα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως η σοβαρότητα της κατάστασης έφερε το ιατρικό επιτελείο στη θέση αυτό να μην γίνει πραγματικότητα. Όπως αναφέρεται μάλιστα από τα ρεπορτάζ ο 28χρονος αμυντικός αναμένεται να βρεθεί εκτός και από το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι “Πράσινοι” την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενούν τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου εκτός από την αποστολή του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό πιθανότατα να χρησιμοποιεί ξανά τον Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της αμυντικής του γραμμής. Πιθανότατα ο Αργεντινός να επιστρέψει στη δράση στο επόμενο παιχνίδι του “Τριφυλλιού”, το οποίο προσδιορίζεται για την επόμενη εβδομάδα, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Τρίπολη προκειμένου να αναμετρηθεί εκεί με τον Αστέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments