Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η selfie… αγκαλιά με τον «τυπάρα» γιο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η selfie… αγκαλιά με τον «τυπάρα» γιο του
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την γέννηση του πρώτου του παιδιού. Ο “Greek Freak“, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του την οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους. Η τελευταία ανάρτηση έγινε το πρωί της Πέμπτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ποζάρει χαμογελαστός στην πρώτη του selfie […]

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την γέννηση του πρώτου του παιδιού. Ο “Greek Freak“, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του την οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους. Η τελευταία ανάρτηση έγινε το πρωί της Πέμπτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ποζάρει χαμογελαστός στην πρώτη του selfie με τον Λίαμ Τσαρλς στην αγκαλιά του.

«Εγώ και ο τυπάρας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ευτυχισμένος πατέρας, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον παιδί τους, τη Δευτέρα.  Την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω των προσωπικών του λογαριασμό στα social media.

Μάλιστα σε ανάρτησή που έκανε αμέσως μετά τη γέννηση του γιου του, ο «Greek Freak» αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει το μωρό. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο γιος του θα λέγεται Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Το μεσαίο όνομα του junior Αντετοκούνμπο, το Τσαρλς, είναι αυτό που είχε ο αδικοχαμένος πατέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία 53 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments