Αθλητισμός

Νέιθαν Μπερνς ΑΕΚ: Την «τρέχει» στο CAS ο Αυστραλός

Νέιθαν Μπερνς ΑΕΚ: Την «τρέχει» στο CAS ο Αυστραλός
Νέιθαν Μπερνς ΑΕΚ: Ο πρώην παίκτης της Ένωσης έχει κάνει προσφυγή στο CAS κατά πάσα πιθανότητα για να ζητήσει χρήματα που του οφείλονται.

Νέιθαν Μπερνς ΑΕΚ: Πριν μερικά χρόνια η Ένωση έκανε την έκπληξη φέρνοντας στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή από την Αυστραλία. Ο Νέιθαν Μπέρνς αγωνιζόταν στη χώρα του, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει δοκιμαστικά από την Λίβερπουλ. Ο Ντέμης Νικολαϊδης που ήταν τότε πρόεδρος της ΑΕΚ έκρινε ότι ο παίκτης είναι μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να αποκτηθεί.

Ο Αυστραλός έμεινε στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια με ένα…μπρέικ ενός έτους που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Κέρκυρα. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από την ταχύτητα του δεν έδειξε κάτι αξιόλογο. Αποχώρησε από την ομάδα και συνέχισε την περιπλάνηση στου στα γήπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την Ελλάδα αγωνίστηκε σε Κίνα και Ιαπωνία πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τρέχει την ΑΕΚ στα δικαστήρια

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε από την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν ακόμα οφειλές προς το πρόσωπο του. Φυσικά μιλάμε για την προηγούμενη ΠΑΕ που διαλύθηκε όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική για να καθαρίσει από τα χρέη του παρελθόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερνς έχει πάει την ΑΕΚ στα δικαστήρια.

“Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο 31χρονος παίκτης, βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του και βγάζει το… ψωμί του. Σήμερα (13/2) λοιπόν σύμφωνα με το πρόγραμμα ακροάσεων εκδικάζεται το θέμα του, με το τι ζητάει να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό. Λογικά, θα το μάθουμε από την ΑΕΚ“, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments