Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: “Δένουν” τον Σενεγαλέζο οι Ερυθρόλευκοι

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: “Δένουν” τον Σενεγαλέζο οι Ερυθρόλευκοι
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του ταλαντούχου αμυντικού βάζουν τον Ολυμπιακό σε σκέψεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του στοχεύοντας στη διατήρηση του στο Λιμάνι για πολλά ακόμη χρόνια.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Οι εμφανίσεις του Αφρικανού αμυντικού τους τελευταίους δύο μήνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού εντυπωσιάζουν τεχνική ηγεσία και φίλαθλο κόσμο. Ο Σενεζαγέλος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά “αναγκάζοντας” τον προπονητή των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς να τον διατηρεί σταθερά βασικό και αναντικατάστατο τοποθετώντας τον πλάι στον ηγέτη της αμυντικής του γραμμής, Ρούμπεν Σεμέδο.

Η ραγδαία εξέλιξη του 24χρονου μάλιστα, όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ φέρνει τους Πειραιώτες σε σκέψεις για συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Σενεγαλέζος τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν μακροπρόθεσμα να εξελιχθούν σε ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσφατα τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με την Άρσεναλ για το Europa League. Το υπάρχον συμβόλαιο του Αφρικανού αμυντικού με τους “Ερυθρόλευκους” ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο όπως αναφέρεται οι Πειραιώτες επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη για ακόμη περισσότερα χρόνια ανεβάζοντας παράλληλα κατακόρυφα τις οικονομικές του απολαβές.

Η πολιτική αυτή τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως βγαίνει και με το παραπάνω στους “Ερυθρόλευκους”, με πολλούς από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της με το πέρασμα των χρόνων να εκτοξεύουν τις μετοχές τους φέρνοντας πολλαπλά οικονομικά οφέλη στον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments