Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ινσούα ή Ζαχίντ, ιδού η απορία

Παναθηναϊκός: Ινσούα ή Ζαχίντ, ιδού η απορία
Παναθηναϊκός: Ο Ζαχίντ έχει βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό αλλά ίσως οι "πράσινοι" να πρέπει να προσέξουν παραπάνω την περίπτωση του Ινσούα.

Παναθηναϊκός: Ο Ζαχίντ είναι ένας παίκτης ο οποίος αναμφισβήτητα έχει βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα που έχει προσθέσει φαντασία και ωριμότητα στο επιθετικό παιχνίδι των πράσινων. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δε του επιτρέπει να κρατάει όποιον πάικτη θελήσει. Πρέπει να θέσει προτεραιότητες.

Και εδώ έρχεται η περίπτωση του Ινσούα

Στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και γενικότερα όταν απουσιάζει ο Αργεντινός, φαίνεται ξεκάθαρα το μεγάλο κενό που αφήνει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ινσούα είναι βαρόμετρο για την απόδοση του Παναθηναϊκού, αφού είναι πολύ δυναμικός και “αλωνίζει” σε όλη την πλευρά. Ταυτόχρονα είναι και αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό και είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας και στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.

Για τον Ζαχίντ η οψιόν αγοράς από τον ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από 1.6 εκατομμύρια ευρώ και στη θέση του υπάρχει πλέον και ο Αγιούμπ, εκτός από τον Μπουζούκη. Επιπλέον, πίσω από τον φορ μπορεί να παίξει εύκολα και ο Καρλίτος. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατήσει και τους δύο, μήπως η προτεραιότητα πρέπει να είναι ο Ινσούα και όχι ο Ζαχίντ;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments