Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [13/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [13/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (13/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί και συνεργάζεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Καινός τους στόχος είναι να προετοιμάσουν τις καλύτερες μέρες που έρχονται… Και αυτό θέλει πολλή δουλειά. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Ζυγό. Όλα αφορούν τη συνεργασία, την ισορροπία, την αρμονία, τις σχέσεις και την αγάπη. Αρχίστε τις προετοιμασίες, αύριο είναι η Μέρα των Ερωτευμένων και πρέπει να είστε άψογοι.

Ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος σε τρεις μέρες. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Αργότερα σήμερα η Σελήνη θα βγει από τον Ζυγό και θα περάσει στον Σκορπιό. Είναι το ζώδιο που κάνει πιο βαθιά τα αισθήματα, αποζητά την αφοσίωση και έχει την ανάγκη του ελέγχου!

Την Πέμπτη γίνετε λίγο πιο φιλόδοξοι στα σχέδια και στις ενέργειές σας. Η μέρα υποδεικνύει πρόοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να είστε ανεξάρτητοι και επικεντρωμένοι στις ενέργειές σας και αποφύγετε να εξαρτάστε από τις απόψεις ή τη “βοήθεια” των άλλων. Εάν εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις με μια νεαρή γυναίκα, σίγουρα θα έχετε επιτυχία. Η μέρα απαιτεί περισσότερη υπευθυνότητα στα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι για τις γυναίκες άνω των 35 ετών, καθώς πολλοί στηρίζονται πάνω τους. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για να κάνετε μια αλλαγή ή να κάνετε σημαντικές επισκευές στο σπίτι σας.

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια, ανεξάρτητα από το σκοπό τους. Αλλά δεν αποκλείονται ατυχήματα, λόγω μη τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας ή λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Την Πέμπτη θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τις ερωτικές και προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά αν ανησυχούσατε για αυτές τις τελευταίες μέρες. Αν έχει προηγηθεί κάποιος χωρισμός, η κατάσταση είναι διαφορετική και οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε είναι ελάχιστες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Πέμπτη θα μάθετε πόσο σημαντικό ήταν που διεκπεραιώσατε κάποια σημαντικά καθήκοντα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Αν καθυστερήσατε ή δεν εκπληρώσατε αυτές τις υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια στην πρόοδο και την επιτυχία σας. Σήμερα θα μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα λάθη και τις παραλείψεις σας και θα εργαστείτε για να τα διορθώσετε. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες συναντήσεις και επαφές, κυρίως με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα επενδύσετε συναισθήματα και χρόνο σε διάφορες επαφές και συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και γνωριμίες, ανεξάρτητα από την απόσταση ή την εθνικότητα. Είναι επίσης πιθανό να χωριστείτε με κάποιους φίλους σήμερα, λόγω νέων περιστάσεων στη ζωή τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι γεμάτη επικοινωνία, θα λάβετε πολλά μηνύματα ή θα κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα. Σήμερα θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε σημαντικά σχέδια και προσδοκίες, πιθανώς λόγω της καλής προετοιμασίας σας. Την Πέμπτη θα σκεφτείτε κάποια επερχόμενα σημαντικά γεγονότα στην οικογένειά σας ή στον κοινωνικό σας κύκλο, στα οποία θα παίξετε σημαντικό ρόλο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα είστε απασχολημένοι με διάφορα εκκρεμή ζητήματα από τις τρεις τελευταίες ημέρες. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να επιλύετε γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση ό,τι προκύπτει. Τα προβλήματά σας τώρα, μπορεί να οφείλονται στις δικές σας αυταπάτες ή στις ενέργειες χειραγώγησης των ανθρώπων γύρω σας. Οι άντρες νεαρής ηλικίας θα είναι επιρρεπείς σε νέα λάθη και προβλήματα. Οι γυναίκες θα χαρούν με νέα που σχετίζονται με χρήματα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments