Ελλάδα

Ελλάδα Ιταλοί τουρίστες: Οι γείτονες προτιμούν τη χώρα μας, όπως διαπιστώθηκε σε εκδήλωση στο Μιλάνο

Ελλάδα Ιταλοί τουρίστες: Οι γείτονες προτιμούν τη χώρα μας, όπως διαπιστώθηκε σε εκδήλωση στο Μιλάνο
Ελλάδα Ιταλοί τουρίστες: Οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Ιταλίας συνάντησαν στελέχη ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών και εκπρόσωπους ιταλικών μέσων, όπου και επιβεβαίωσαν τη διαχρονική αγάπη των Ιταλών για τη χώρα μας.

Ελλάδα Ιταλοί τουρίστες: Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετείχε σε διήμερο workshop στο Μιλάνο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2020 με Β2Β συναντήσεις και διαπίστωσε ότι το ενδιαφέρον για προκρατήσεις στην Ελλάδα είναι μεγάλο κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο. Ειδικότερα, στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο Travel Open Day, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Ιταλίας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στελέχη Tour Operators και ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών και  εκπρόσωπους ιταλικών μέσων, όπου και επιβεβαίωσαν τη διαχρονική αγάπη των Ιταλών για τη χώρα μας.

Επιβεβαιώθηκε επίσης και η  νέα τουριστική τάση των τουριστικών παραγόντων της γειτονικής χώρας, οι οποίοι αναζητούν πλέον λιγότερο δημοφιλείς στο εξωτερικό τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετείχε στο διήμερο workshop Β2Β συναντήσεων, με στόχο την καλλιέργεια των μακροχρόνιων σχέσεων με την ιταλική τουριστική αγορά και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία προς την Ελλάδα το 2020. Σημειώνεται ότι, η  συμμετοχή της υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας στην εκδήλωση ήταν δωρεάν και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και των καλών σχέσεων, που η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας έχει καλλιεργήσει στην αγορά της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play