Κόσμος

Πελέ: Διαψεύδει τα περί κατάθλιψης

Πελέ: Διαψεύδει τα περί κατάθλιψης
Πελέ: Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει κατάθλιψη διαψεύδει ο Πελέ.

Πελέ: Διέψευσε τις πληροφορίες περί κατάθλιψης και απομόνωσης ο Πελέ, διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους ότι είναι καλά στην υγεία του και διατηρεί πολυάσχολο πρόγραμμα. «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου. Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Είμαι καλά. Γίνομαι 80 ετών φέτος. Έχω τις καλές μου και τις κακές μου μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για ανθρώπους στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και σίγουρος γι’ αυτό που κάνω».

Μάλιστα, ο Πελέ αναφέρθηκε σε πρότζεκτ που πραγματοποίησε πριν καιρό, αλλά και για αυτά που έχει προγραμματίσει για το μέλλον:

«Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο γεμάτο πρόγραμμά του. Αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Σημειώνεται ότι, ανά τα χρόνια, ο Πελέ έχει υποφέρει από προβλήματα στο ισχίο και σε πολλές πρόσφατες εμφανίσεις του, κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τις προηγούμενες ημέρες, ο γιος του έδωσε συνέντευξη στο TV Globo και δήλωσε πως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Εντίνιο δήλωσε πως ο Πελέ, δεν βγαίνει από το σπίτι του και δεν μπορεί καν να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της επέμβασης αρθροπλασίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πελέ, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά και ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εσώκλειστος στο σπίτι του με συμπτώματα κατάθλιψης.

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί», δήλωσε ο γιος του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments