Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Με αυτούς πάει Λάρισα ο “Δικέφαλος”

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Με αυτούς πάει Λάρισα ο “Δικέφαλος”
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Με απουσίες θα αντιμετωπίσει την Λάρισα ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Η ΑΕΛ φιλοξενεί σήμερα στις 17:15 τον ΠΑΟΚ, για την 24η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν αρκετές απουσίες στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, ο “Δικέφαλος” ταξίδεψε χωρίς τον αρχηγό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολούθησε την αποστολή.

Αντίθετα Πέλκας και Βαρέλα είναι στη διάθεση του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.

Ο τελευταίος ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ, αλλά και στους τραυματίες Ζαμπά και Κρέσπο, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Αναλυτικά οι πoδοσφαιριστές της αποστολής του ΠΑΟΚ είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Υπενθυμίζεται, πως το ματς θα σφυρίξει ο Σέρβος, Σρτζαν Γιοβάνοβιτς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ούρος Στοΐκοβιτς, Μίλαν Μιχαΐλοβιτς, τέταρτος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Παπαπέτρου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Νικολακόπουλο.

Πρόκειται για ένα ματς, όπου ο “Δικέφαλος του Βορρά” πάει με ανεβασμένο ηθικό μετά και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το μυαλό του όμως είναι καρφωμένο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ από την μεριά της καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες που έχει, να δείξει σθένος και προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments