Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα ΠΑΟΚ: Παρακολουθεί τον Αργεντινό ο “δικέφαλος του Βορά”

Εμάνουελ Ινσούα ΠΑΟΚ: Παρακολουθεί τον Αργεντινό ο “δικέφαλος του Βορά”
Εμάνουελ Ινσούα ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Εμάνουελ Ινσούα ΠΑΟΚ: Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει βασιστεί σε κάποιους παίκτες που έχουν δείξει σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Ένας από αυτούς είναι ο Ινσούα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει βοήθεια στο επιθετικό παιχνίδι από το αριστερό άκρο και την ίδια στιγμή είναι συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να τον κρατήσουν για περισσότερα χρόνια. Ωστόσο αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι μπορεί από τώρα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρακολουθεί στενά ο ΠΑΟΚ

Τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στην τελευταία ευκαιρία που είχε να πάρει κάποια χρήματα από τον Ινσούα. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον Αργεντινό αμυντικό. Μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ που αναμένεται να βγει στην αγορά για αριστερό μπακ.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν στο ρόστερ τους μόνο τον Δημήτρη Γιαννούλη και θα ήθελαν μια αξιώπιστη λύση που να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα.  Αν τελικά ο έμπειρος αμυντικός μείνει ελεύθερος ο Παναθηναϊκό τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments